Şirketlerin Ödedikleri Maaşlar
-
bi tane siteye denk geldim isimsiz üye olup maaşları yazmışlar işe girecek arkadaşlar buradan bakıp fikir edinebilirler yazılım sektörü için gördükleri doğru geldi bana neyse link burada : http://www.iskolig.com
-
faydalı mantıklı güzel site :)
-
İyi dusunulmus site, is gorusmelerinde ne isteyecegimi buradan kestirebilirim artik :)
-
Başarılı olacak bir proje.
-
proje güzel ama bir kaç şirketin maaşlarını bildiğim halde bu sitede daha düşük görünmekte sebebini anlayabilmiş değilim ancak ortalamalara bakarsak doğru sonuca yakın sonuçlar veriyor.
-
bu kadar düşükmü la maaşlar :S
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------bu kadar düşükmü la maaşlar :S
-----------------------------hangi meslek için?
-
efsane_212 bunu yazdı:
-----------------------------Başarılı olacak bir proje.
----------------------------- -
aklıma gelmişti lan benim :(
-
Daha profosyonel olani icin www.glassdoor.com kullanilir.
Mulakatlar, genel görüşler, maaş durumları vs hertürlü bilgi bulunabilir.
Üyeliğinizi devam ettirmeniz için tek gerekende bulunduğunuz şirket hakkında ufakta olsa bir yorum yapmanızdır.İşinize yarayacağını düşünüyorum. Özellikle ICT sektörü (Network, IT, Sistem vs vs) için biçilmiş kaftan.
-
Frosttear bunu yazdı:
-----------------------------Daha profosyonel olani icin www.glassdoor.com kullanilir.
Mulakatlar, genel görüşler, maaş durumları vs hertürlü bilgi bulunabilir.
Üyeliğinizi devam ettirmeniz için tek gerekende bulunduğunuz şirket hakkında ufakta olsa bir yorum yapmanızdır.İşinize yarayacağını düşünüyorum. Özellikle ICT sektörü (Network, IT, Sistem vs vs) için biçilmiş kaftan.
-----------------------------
aynıları işkolig'dede var hemde türkçe ,
neresi daha profesyonel verdiğin sitenin ?