Sırlı Hediye !!!
-
TrKomando89 bunu yazdı:
-----------------------------iyide hindistanda da kasım çiçeği, hintçede kasıma mı denk geliyo a.q
örn : kasım çiçeği --> november flower tarzında bişi mi.
gerçi kahin a.q o kadarını hesaplamıştır heralde :)
yinede Hz. Peygamberimizin bile gelecekten haber veremediğini düşününce .. ne bilem a.q ya.. :S
-----------------------------olay benim de aklıma yatmadı ama kasım çiçeği kasımda açtığı için(soluyomuydu lan yoksa) her neyse bu yüzden hintçede de buna benzer bi anlam vardır yani başka bi yerde bi bokluk var bence
fmk bunu yazdı:
-----------------------------
Gazi Mustafa kemal ATATÜRK gece saat 3:27 de vefat etmiştir fakat o saatte ulus olarak yas tutmamız zor olacagından 9:05 olarak lanse edilmiştir
-----------------------------bende diyodum böle tam tören saatine denk gelmiş dediğin doğruysa tabi
-
alanzo bunu yazdı:
-----------------------------fmk bunu yazdı:
Gazi Mustafa kemal ATATÜRK gece saat 3:27 de vefat etmiştir fakat o saatte ulus olarak yas tutmamız zor olacagından 9:05 olarak lanse edilmiştir
-----------------------------resmi bir kayıt olarak varmı bu dedigin
resmi kayıtlar var hatta tv dede cıkmıstı PUSULA atlı bir belgeselde ATATÜRK ün hayatının belgeselinde TRT 1 de yayınlanmıştı -
TrKomando89 bunu yazdı:
-----------------------------iyide hindistanda da kasım çiçeği, hintçede kasıma mı denk geliyo a.q
örn : kasım çiçeği --> november flower tarzında bişi mi.
gerçi kahin a.q o kadarını hesaplamıştır heralde :)
yinede Hz. Peygamberimizin bile gelecekten haber veremediğini düşününce .. ne bilem a.q ya.. :S
-----------------------------Sen Fazla Oraya Buraya Koyuyun Dikkat Et Kendine...
-
fmk bunu yazdı:
alanzo bunu yazdı:
-----------------------------fmk bunu yazdı:
-----------------------------resmi bir kayıt olarak varmı bu dedigin
resmi kayıtlar var hatta tv dede cıkmıstı PUSULA atlı bir belgeselde ATATÜRK ün hayatının belgeselinde TRT 1 de yayınlanmıştı
abi sarı zeybekte de 9.05 diyordu... ama gece fenalaşmış tam saatini hatırlamıyorum "allahaısmarladık" demiş Atatürk daha sonra komaya girmiş :| yanlış hatırmlamıyorsam böyle bi şeydi :| -
Size kesin ve net bir bilgi vereyim:
Öncelikle Hz. Peygamberimiz gelecekte olacakları söylemesede SEZİYORDU.SEZMEK BAŞKA ANLATMAK,GÖRMEK BAŞKADIR.
Atatürk'ün tam ölüm saati gerçekten 9:07 'dir.İnsan öldükten sonra; Beyin ölümü 2 ila 4 dakika arasında gerçekleşir.
-
peygamber efendimiz geleceği biliyordu ki hatırladığım birşeyi anlatıyım
hendek savaşındas müslümanlar hendeği kazarkene bi taş çıkar ve bu taşı yerinden oynatmak mümkün olmadığı gibi kıramazlarda o esnada peygamber efendimize haber verirler ve efendimiz ilk vurduğunda hz alinin sasani imparatorluğunu yıkacağını görmüştür olayı tam hatırlamadığım için hepsini anlatamıyorum yani birinci ikinci ve üçüncü vuruşlarında taşa efendimiz farklı şeyler söylüyordu unutmuşum hediyeye sıra gelince :D acaba hintliler atamızı zehirlemiş olabilirlermi
-
Tevafuk..
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------peygamber efendimiz geleceği biliyordu ki hatırladığım birşeyi anlatıyım
hendek savaşındas müslümanlar hendeği kazarkene bi taş çıkar ve bu taşı yerinden oynatmak mümkün olmadığı gibi kıramazlarda o esnada peygamber efendimize haber verirler ve efendimiz ilk vurduğunda hz alinin sasani imparatorluğunu yıkacağını görmüştür olayı tam hatırlamadığım için hepsini anlatamıyorum yani birinci ikinci ve üçüncü vuruşlarında taşa efendimiz farklı şeyler söylüyordu unutmuşum hediyeye sıra gelince :D acaba hintliler atamızı zehirlemiş olabilirlermi
------------------------------bu zehri 8:45'de versek bu yaklaşık 20 dkya bilemedin 22dkya öldürür biz 9:07 yazalım tutmazsa beyin ölümü deriz- böyle mi olmuştur sence
-
FearLesTurK bunu yazdı:
filiz bunu yazdı:
TESADÜF :)
evt ha büyük ihtimal amaa nasıl tutturmuş o bi acayip gerisine yorum yok
tutturmakla alakasi yok belki atatürk kendisini hediyeye göre ayarlamistir ?? :)
saka bi yana. insan isterse fantazisini kullanip hertürlü motifden istedigi seyi cikarabilir.
bunda sasilicak bise yok.
----------------------------- -
olabilir?
ben arkadaşla barış akarsu - ıslak ıslak şarkısını telefona atarken
kasması sonucu
barış akarsu geber a.k dedim
Ertesi gün öldü
olabilir böyle şeyler :P