Şırnak Da 1 Şehit Daha
-
Şırnak- Uludere karayolunun 25’inci kilometresinde bulunan Kurutepe Mevkii'nde yola uzaktan kumandalı mayın yerleştiren PKK'lı teröristler, sabah saatlerinde arama ve tarama çalışması yapan askerler geçtiği sırada mayını uzaktan kumanda ile patlattı. Patlama sonucu 1 güvenlik görevlisi ŞEHİT oldu. Bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı
eeet arkadaşlar neden bu şehitlerimiz de barış gibi olamıyo onları da neden barış gibi anmıyorsunuz. :( hiç değilse bunlar vatanın güvenligini sağlamak için ölümü göze alıyorlar.ama neyse ben konuşmuyorum anlayan anlar :((
-
şu yaşım bi gelse de versinler beni doğuya.. orda yapayım askerliğimi..! 1 tane pkklı öldürsem kârdır..! şehit ailesine Allah sabırlar versin..
-
biz gidene kadar bitrermi bu yaw ne bu mayın mayın her yer mayın allh rahmet etsin.
-
Allah rahmet eylesin. butun sehit ailelerine Allah sabir versin. yeter artik yaf bitsin bu teror illeti hergun sehit haberi gormekten biktik. su dunyada hic bi b*k icin aglamam ama bi sehit haberi gorunce dayanamiom ister istemez gozumden yaslar suzuluo:'((((
-
başımız sağ olsun...
-
bakın görüyorsunuz dimi şimdi başlıga barış la ilgi bişey yazsaydım 2-3 sayfa olmuştu helal olsun be gençlik size :((
-
anaların gözyaşı ne zaman duracak ya bu occ.ları ve onları bir türlü engelleyemeyen yetkililerin topunun aq
askerlik yan gelip yatma yeri deil dienlerde kendi cocukarlını gönderse askere onalrında içinde ewlat korkusu olsa belikde böle olmaz ama yok onların cocukları degerli oluyo -
-
kardeş başlığı yanlış açmışsın sen şimdi yazsaydın buraya şu sanatçı öldü bu sanatçı komada diye şimdiye kaç sayfa yazılırdı yazık valla çok yazık...
-
cho-cuk bunu yazdı:
-----------------------------Gercek anııtları dıkılecekler burada yatıyor. :((
http://www.sehitlerolmez.com/album.php
-----------------------------kardeşim ben seni ayakda alkışlıyorum helal olsun sana
yaa bunları göründe kimlerin heykeli diklcekmiş ögrenin a.q
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------kardeş başlığı yanlış açmışsın sen şimdi yazsaydın buraya şu sanatçı öldü bu sanatçı komada diye şimdiye kaç sayfa yazılırdı yazık valla çok yazık...
-----------------------------
kardeş ben de onu dedim eger barış diye başılık açsaydım herkez zıplardı