Şırnak Uludere 5.3 Deprem
-
gereksiz yorum yapanlar için yazıyorum ; yao siz bu geri kafanızla ve ezberlenmiş kelimeleri ya da cümleleri yazmaktan + söylemekten bıkmadınız mı ? sizin deyişinizle hepsi ölsün de kurtulalım olmuyor işte.kaç yıldır ben bu forumdayım birisi yazmadı gitti şunu ''kürtler bizim kardeşimizdir , yıllarca aynı topraklar üzerinde birlikte yaşıyoruz.'' diyemiyor mu ? çok mu zor ? en küçük bir felaket yada kaos ortamı oldu mu , hemen başlarsınız sövmeye , ona buna sataşmaya. sonra efenim niye insanlarımızı ölüyor diyorsunuz ? bir 5 dakika düşünün Allah aşkına yaoo ???
By_Gizemli tarafından 06/Ağu/12 04:31 tarihinde düzenlenmiştir -
By_Gizemli bunu yazdı
gereksiz yorum yapanlar için yazıyorum ; yao siz bu geri kafanızla ve ezberlenmiş kelimeleri ya da cümleleri yazmaktan + söylemekten bıkmadınız mı ? sizin deyişinizle hepsi ölsün de kurtulalım olmuyor işte.kaç yıldır ben bu forumdayım birisi yazmadı gitti şunu ''kürtler bizim kardeşimizdir , yıllarca aynı topraklar üzerinde birlikte yaşıyoruz.'' diyemiyor mu ? çok mu zor ? en küçük bir felaket yada kaos ortamı oldu mu , hemen başlarsınız sövmeye , ona buna sataşmaya. sonra efenim niye insanlarımızı ölüyor diyorsunuz ? bir 5 dakika düşünün Allah aşkına yaoo ???
Yok hocam bilgisayar basinda 31 cekerler foruma geldimi Hepsi siyasetci devlet adami oluyorlar :)
Anlatamassin..
pkk derler oyle boyle derler gelip forumda türk kürt ayrimi yaparlar.
ama düsünmezler bizim onlardan ne farkımız kaldı diye..
Sikimsonik beyinli olunca laftanda anlamiyorlar :)
HoLyCat tarafından 06/Ağu/12 04:35 tarihinde düzenlenmiştir -
8 9 olsaydı iyidi de 5 az gelmiş..rabbim fırtına, sel, radyasyon, salgın .. ne varsa oraya verir inş.
askerliğim yeni bitti(tunceli) kürt türk sadece tv lerde kardeştir yaşayarak öğrendim ;)
-
By_Gizemli bunu yazdı
Kardeşin kardeşe ski kalkmaz..
Kalkarsa o ski keserler.
-
aref bunu yazdıTamam ben sizi kürt kardeşlerinizle baş başa bırakayım.
Senin zihniyetinle "Depremde ölenler hakketmişlerdi"(99 depremi) diyen zihniyet aynı, sen vatan haini diyorsun oda zinacı, ateist diyor.
-
Burada oradaki insanların ölmesini isteyen arkadaşlara söylüyorum ,
Siz bu sabit kafayla eğer orada dünyaya gelseydiniz APO'dan bile daha büyük bölücü olurdunuz.
-
RootB bunu yazdı
Burada oradaki insanların ölmesini isteyen arkadaşlara söylüyorum ,
Siz bu sabit kafayla eğer orada dünyaya gelseydiniz APO'dan bile daha büyük bölücü olurdunuz.
+1 imi eklerim ben buna
-
aliyk bunu yazdıaref bunu yazdıGereksizler geberir inşallah.Ne kadar vatan haini varsa taşın toprağın altında kalsın.Allah daha daha büyük afetleri vatan hainlerine yaşatsın.
Senin gibi düşünen zihniyetler gebersin inşaAllah ...
Rabbim bu afetleri hiçbir zümreye nasip etmesin, sen nasıl bir yaratıksınki böyle bir söylemi tüm halka indirgiyorsun
yazıklar olsun sana...
edit: Geçmiş olsun tüm Kürt kardeşlerime ...
orada sadece kürt kardeşlerin yok!
-
Kızgın bir o kadarda fevri TÜrk gencine kimse kızamaz.. Düşüncesi doğru demiyorum ama bende tüm vatan hainlerinin ölmesi değil geberip telef edilmesinden yanayım. şu haber herşeyi özetledi van da http://gundem.milliyet.com.tr/terorist-aracinda-deprem-yardimi-/gundem/gundemdetay/02.11.2011/1458461/default.htm
Madem haklısınız madem mazlumsunuz önce bu acılı Türk gencini anlayın ondan sonra yprum yapın. ulan benim ülkemde batıdan gönderilen yardımlar aşiret aalarına pkk ya akıyor. Gelde kudurup alayına sövme..
Not: Bu saatten sonra biz sizi anlamayacağız önce siz bizi anlayacaksınız.
-
ulan dün gece boşuna tribe girmedim demek baktım sallanıyor sağ sol kalktım ampule filan baktım
hafif gidip geliyor rüzgardır dedim demek depremmiş :W