SIS Group Nereye Takiliyor?
-
Evet kozan nın öldüğünü bende duydum(harbiymiş). Ama nasıldır nedir gerçekmidir bilemiyorum. Ama iyi bir coder dı kozan eğer öldüyse Allah rahmet eylesin.
-
irc donemini bilenler bu Atmaca dallamasini bilirler ahim sahim bir adam degil...polymorphic hakli.. ;)
-
Atmacayı bilmiyorum veya highlender. Atmaca hazır açıkları disamble edip exploit yazıp duruyor. Atmacayada highlender ede koyam size bişey olmasın :D
Ama tek bildiğim sis gruptan kozan dır . Çok KALİTELİ bir programcıydı . Bundan eminim. Umarım ölmemiştir . Yalan haberlerdir . -
Hocam google da 2 dk aratsan bı dunya source code bulursun ıncele onları yer yer arakla... sonra biraz Kill Process using Cpp yaz arastır bak bakalım nasıl kacırman lazımmıs trojanını... ama trojan yazmak coook zor bı ıstır. Yanı saglam bı trojan yazmak... Cunku cok fazla ozellıgı olmalı kasmamalı vs...
-
Drkill hocama bu konuda katılmıyorum.1000 lerce kod yazma olayı artık yok denyo bile 1000 lerce kod değilken hangi trojanın kodu 1000 lerce kod.Turkojan tanınmama davası 10-20 satır kod.
Biraz abartı war.
-
Artik AtmacA , highlander neoturk bunlar nette görünmüyorlar.
Bir zamanlar iyi trojan yazan kisilerdi bunlar.Artik bu trojan yazma isi ile ugrasan gruplar veya coderlerin takildiklari yer varmi?
-
Merhabalar,
kisisel tanimadiniz insanlar hakkinda ileri geri konusmayin lütfen.
ATmaCA eskidende firmasal olarka coderlik yapiyordu hala ayni yolda kendini gelistiriyor.
Judgehacker izmirde microsoft subesinde kadrolu eleman.
Highlander programciligi hobby olarak yapiyor,ama ticarete atildigindan zaman bulamiyor...
ProHack grubuyla bir alakam yoktur.ancak kisisel olarak taniyorum arkadaslari.Kaliteli insanlardir.
Sunuda eklemek lagzim,bugün kim olursa olsun,yaptigi birseyi kontrol etmek ister.
dolayisiyla trojan yaziyorsa,her istediginide yapar...
savunmak icin demiyorum,sadece bugün biz olsak,bizde yapardik bunu anlatmaya calisiyorum.
Birde sunu eklemek lagzim,türklerin hacking dünyasinda isminin yayilmasinda az emekleri olmadi.
prorat epey yayildi nette.Ek olarak,evet kozan vefaat etti.Iclerinde en iyi coderde oydu. Yakinlarina bassagligi dilerim burdan tekrardan.
Kolay gelsin
-
İyi guzelde bunlar buyaptıklari ise devam edeceklermi yani programin devami gelecekmi bide vista cikti ona uygun gelismis bir yeni bir sürüm üzerinde calisiyorlarmi ki sis team grubunda olanlar calisalar sitelerini neden kapatiyorlar programlari mıcırıklı cıktı diyemiki :) onlarin yaptigi da istegil madem sen para kazani yon bu isten adam gibi yapacaksin para kazanmasan neyse istedigini yap belkide kozan mefaat eti diyemi kapatilar siteyi bilmiyorum ama yeni site alanlarini bulan olursa paylasirsa sevinirim....... Saygilar..........
-
Keske bu Atmaca ve digerlerinin takildigi Form veya Portal olsada bilgilerinden faydalansak !!!