Sistem Nasıl?
-
Bide 120 GB ssd olsa benim sistemin aynısı olacak :D Ben +120 gb ssd ile beraber 2100 tl ye almıştım.
-
sağolun hocalar.
normalde exper excellerator serisinden
i5 3470 3.2 Gh
8 gb ram
1 tb hdd
nvidia gtx 650 ekran kartı olan bir sistem alacaktım ama sanırım bugün itibariyle tükenmiş. yarın getirebilirlerse bunu alacağım eğer getiremezlerse ilk mesajda yazdığım sistemi alacağım her ne kadar ekran kartı içime sinmese de.
-
Slothere bunu yazdındmylmz bunu yazdı
sistem iyi hocam. Ekran kartı hakkında yorumlara bakma şuan piyasadaki tüm oyunların çoğunu çok çok rahat oynatır. Laptop mu ?Marka nedir ? Eğer masaüstü ise sistem soğutması içinde özel bişeyler ayarla. Onun dışında sistem güzel, işlemci zaten iyi
http://community.futuremark.com/hardware/gpu/NVIDIA+GeForce+GT+630/games
İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. Bu tabloda, yakın tarihte çıkmış oyunlara sağladığı minimum ve maximum destekleri yer alıyor. Göz atarsan yakın tarihte, 6 ay, 1 yıl öncesinde çıkmış oyunlarda yetersiz gelmeye başladığını görürsün. Hatta 4 yıl önce çıkmış crysis'e minimum desteği tam anlamıyla veremediğini görüyoruz. 2000 liralık bir sistem aldıktan sonra en azından bunlara sahip olmayı beklersin değil mi?
Bugün bu ekran kartına para verip oyunlarda iyi bir performans beklemek ölü yatırımın ötesine geçmez.
sonuna kadar katılıyorum.
-
Hacı intel yerine amd kullan artan fiyatı ekran kartına ekle. daha iyi bişeyler al. Amd nin zaten oyunlardaki farkı bilinen bir gerçek işlemciyi bu kadar yüksek bir işlemci almana gerek yok. Ayrıca ramlarin frekansı nedir ? 1333 ? En azından 1600 Mhz olsun. Daha iyi olur. SSD senin açından fazla gerekli olmaz diye düşünüyorum. Onun yerine Wd 64mb önbellekli bi tane hdd tak. Daha iyi performans alırsın. Amd bi sistem toplamaya çalış.
-
Ekran kartı onboarddan hallice, GTA4 düşük ayarlarda ve düşük fps ile ancak oynayabilirsin ki o da bi sike yaramıyor.
Akıcı olarak San Andreas falan oynarsın AA açmazsan.
-
Oyun için masaüstü pc toplayacaksanız AMD işlemci alın üstüne güzel de fan alırsınız paranız cebinizde kalır.
-
amd puma işlemci kullanıyorum sanırsam 3yıl oldu.Pes aşığı olduğum için de işlemcim yetiyor şuan için.
ekran kartımı alırken de işlemciyi intel almayıp özellikle 256 bit bi ekran kartı gidip aldım.hd3870 seri şuana kadar beni utandırmadı.
sen de bu paralelde güzel bir amd işlemci ve işlemciye uyumlu orta sınıf bi anakartla paranı çöpe atmayıp ekran kartına yüklenirsen yeni çıkan tomb raider'ı oynarken ne demek istediğimi anlarsın :-)
velhasıl kelam bu paraya bu sistem bana göre tırt olmuş :-) ekran kartını alabilirsen en az 256 bit olsun oyun oynarken zevk alırsın.bu arada böyle bir sistem toplayıp 19 inç monitörde oyun oynamazsın umarım.
ayrıca en az 82 inç bi tv edinmeye çalış kendine :-)
-
Hocam ekran kartı olmamış, bide anakartı yazarmısın.
Şimdi 200tl diyince kendin toplamıyorsun heralde marka alıyorsun direkt, çünkü o sistem 2000tl etmez gibime geliyor tabi anarkartı falan yazmamışsın.
gt630 ekran kartı orta-alt seviye eski bir ekran kartı ayrıca 128bit. Yaza doğru bide sonbaharda yeni oyunlar çıkmaya başladığında kasayı dağlara taşlara fırlatasın gelir.
Bence 8gb ram yerine şimdilik 4gb ram al ki seni haydi haydi götürür, işlemciyi de i7 nin bir alt modeli seçip ekran kartına yoğunlaş derim.
Çünkü şuanda artık işlemciye binen yük çok daha azalmış durumda ele oyunlarda, physx veya tressfx gibi yeni çözümlerle hesaplamaların büyük çoğu gpu üzerinden götürülüyor artık.
Edit: Ayrıca gt630 diye numarasının yüksekliğine bakma o ekran kartı gt440 ın yeniden isimlendirilmiş hali
torpedo_XL tarafından 23/Mar/13 16:39 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Slothere bunu yazdı
Laptop mı, yoksa masaüstü mü?