Sistem Topluyacağım Öneri Lazım
-
merhaba arkadaşlar 4 çekirdekli bir sistem toplamaya karar verdim intel core quard buna uygun bir kasa öneriniz varmıdır.. sadece kasa olacak.. ram 4 gb olacak işlemci 4 çekirdekli ekran kartı anakart hdd dvd rw gibi önereceğiz bir sistem varmıdır.. en fazla 1000 TL gibi rakam olabilir. teşekkür ederim sistem İNTEL Olacaktır.
-
Sistem?
Valla dükkana uğramam lazım toplama bilgisayar için. Şu an fiyatlardan haberim yok :\
-
bilgisayar topluyacağım.. yarın sabaha kadar zamanım var.. sabah sipariş vermem lazım.
-
exa,mavi bilgisayar,eksen bilgisayar bu magazaların sitelerine gir kendine sistyem topla sonra buraya yaz degiştirilecek parçaları söyleriz
-
4 çekirdeği napçan? benim sistemi söyleyim sana monitor harç 950 falan ve piyasadaki oyunların alayını fullde oynuyor. ve amd
-
bu 4 çeker beygir yawrusu neye hizmet vericek hocam :|
mesela zotac 896 bit ekran kartı mı istersin yanına :|
ayrıca 64 bit işletim sistemini de kullanacak mısın 4 gb alıyosun
bi de ramler kaç mhz olsun 1066 lar war taze çıktı :| ddr2 mi yoksa ddr3 mü sewersin :|
eee demek ki neymiş amaç önemliymiş :| 1000 tl ye 4 çekirdek işlemci takıp kasa almak istersen zor biraz hacı :)
-
1000 tl ye 4 çekirdekli işlemcili pc yi zor toplarsın.He toplarsın ama ne bilim ekran kartı ram anakart falan en dandiği olur.zaten core2quadlar 350-400 arası ona göre düşün
-
amaç nedir oyun mu ?
-
işlemcinle ram isteğin garip gibi geldi bana
4 çekirdekli işlemciye o kadar para vereceğine ddr3 6-8 gb ram kullansan daha ii performans almazmısın
-
bende toplamak istiyorum piyasadaki oyunları çalıştırabilecek ve 1 2 sene idare edebilecek tarzdan
-
Alacağınız pcyi hangi amaçla kullanacağınızı belirtmemişsiniz. Eğer oyun için kullanacaksanız şu an 4 çekirdekli bir işlemcinin size çok aşırı bir getirisinin olmayacağını söyleyebilirim.
Bence 4 çekirdekli bir işlemci alıp parayı işlemciye yatırmak yerine orta seviye bir çift çekirdekli işlemci + güçlü bir ekran kartı alın. Bu konfigurasyon sizi oyunlar açısından tatmin edecektir.
Eğer video rendering veya 3d tasarım gibi uygulamalarda, alacağınız sistemi sık olarak kullanacaksanız o zaman 4 çekirdekli işlemci iyi bir seçim olur.