folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sistem Topluyacağım Öneri Lazım

Sistem Topluyacağım Öneri Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    merhaba arkadaşlar 4 çekirdekli bir sistem toplamaya karar verdim intel core quard buna uygun bir kasa öneriniz varmıdır.. sadece kasa olacak.. ram 4 gb olacak işlemci 4 çekirdekli ekran kartı anakart hdd dvd rw gibi önereceğiz bir sistem varmıdır.. en fazla 1000 TL gibi rakam olabilir. teşekkür ederim sistem İNTEL Olacaktır.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Sistem?

Valla dükkana uğramam lazım toplama bilgisayar için. Şu an fiyatlardan haberim yok :\

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

bilgisayar topluyacağım.. yarın sabaha kadar zamanım var.. sabah sipariş vermem lazım.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    exa,mavi bilgisayar,eksen bilgisayar bu magazaların sitelerine gir kendine sistyem topla sonra buraya yaz degiştirilecek parçaları söyleriz

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

4 çekirdeği napçan? benim sistemi söyleyim sana monitor harç 950 falan ve piyasadaki oyunların alayını fullde oynuyor. ve amd

We can be more, we can be much more.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

bu 4 çeker beygir yawrusu neye hizmet vericek hocam :|

mesela zotac 896 bit ekran kartı mı istersin yanına :|

ayrıca 64 bit işletim sistemini de kullanacak mısın 4 gb alıyosun

bi de ramler kaç mhz olsun 1066 lar war taze çıktı :| ddr2 mi yoksa ddr3 mü sewersin :|

eee demek ki neymiş amaç önemliymiş :| 1000 tl ye 4 çekirdek işlemci takıp kasa almak istersen zor biraz hacı :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    1000 tl ye 4 çekirdekli işlemcili pc yi zor toplarsın.He toplarsın ama ne bilim ekran kartı ram anakart falan en dandiği olur.zaten core2quadlar 350-400 arası ona göre düşün

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    amaç nedir oyun mu ?

http://kocaer.me
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işlemcinle ram isteğin garip gibi geldi bana

4 çekirdekli işlemciye o kadar para vereceğine ddr3 6-8 gb ram kullansan daha ii performans almazmısın

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek
    bende toplamak istiyorum piyasadaki oyunları çalıştırabilecek ve 1 2 sene idare edebilecek tarzdan

sokayım onun tezine...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quattro
    Quattro's avatar
    Erkek

Alacağınız pcyi hangi amaçla kullanacağınızı belirtmemişsiniz. Eğer oyun için kullanacaksanız şu an 4 çekirdekli bir işlemcinin size çok aşırı bir getirisinin olmayacağını söyleyebilirim.

Bence 4 çekirdekli bir işlemci alıp parayı işlemciye yatırmak yerine orta seviye bir çift çekirdekli işlemci + güçlü bir ekran kartı alın. Bu konfigurasyon sizi oyunlar açısından tatmin edecektir.

Eğer video rendering veya 3d tasarım gibi uygulamalarda, alacağınız sistemi sık olarak kullanacaksanız o zaman 4 çekirdekli işlemci iyi bir seçim olur. 

Toplam Hit: 2195 Toplam Mesaj: 16