Sistem Ve Oyun Tutarsızlıkları
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Nvidia GeForce 9600 GT ekran kardım birde bi program vardı bilgisayarın herşeyini gösteriyordu anakart falan onu bulup daha sonra ss alsam daha detaylı olur
Everest, Sıcaklığı falanda gösterir.
Belki ekran kartının fanında bir problem vardır? -
--UP--
Birazdan format atıcam ne yükleyim ne siliyim hangi antivirüs'ü hangi işletim sistemini kurayımda rahat ediyim ?
--UP--
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
--UP--
Birazdan format atıcam ne yükleyim ne siliyim hangi antivirüs'ü hangi işletim sistemini kurayımda rahat ediyim ?
--UP--
-----------------------------x64 bit kur
kspersky kur bence çünkü 5 gb ram fazla. ksper yer birazını ve sana zararı olmaz diye düşünüyorum.
driverlarının güncelleştirmelerini de yap
-
Gharzvog bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
--UP--
--UP--
-----------------------------x64 bit kur
kspersky kur bence çünkü 5 gb ram fazla. ksper yer birazını ve sana zararı olmaz diye düşünüyorum.
driverlarının güncelleştirmelerini de yap
-----------------------------Anti virüs ? Internet Security ? hangisini kursam daha verimli olur
-
hocam ekran kartını güncelleştir bendede öyle oluyordu nvıdıa nın sitesinden indirdim son sürümünü sorunum geçti işletim sistemiyle alakası yok antivirüs olarakta internetten birşey indirmiyorsan kaspersky 2011 security ama indiriyorsan
kaspersky 2011 internet security hocam
-
Birde key nerden bulabilirim ben key yerine trial resetter kullanıyorum iyimi böyle yoksa key mi kullanıyım