folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Sistemi Kurdum Yorumlarınızı Bekliyorum

Sistemi Kurdum Yorumlarınızı Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CoxupeR
    CoxupeR's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı
    CoxupeR bunu yazdı
    BarisYigit bunu yazdı

daha düşük cas latency "cl" değerine sahip ramlere bakabilirsin.

anakartın 2133mhz e kadar destek veriyor ona göre ram frekanslarınıda yükseltebilirsin.

ayriyetten o soğutucuyu hiç mi hiç önermiyorum :) kullanmış denemiş biri olarak.
    alıcaksan en az akasa venom'lara filan bak. 12cm lik iki fanla harika bi soğutma sağlıyor.

herşeyini ssd'de tutmayıp sadece işletim sistemini vs. kuracağını düşünerek hdd'nin 32 mb önbelleklisine bakabilirsin. 

hatta ssd yanında hdd sönük kalır filan dersen madem paraya kıydım bidene daha alıp raid 0'da yapıyım diyebilirsin :D

Hocam yorumun için teşekkürler. Akasa Venomlara çok büyük diyolar bide bunda indirim var o yüzden tercih ettim ama biraz daha araştırayım :)

birde ram olarak clsi düşük ram bulamadım 7lik kingsonlar var onlarda 2gb bi öneride bulunabilirmisin ?

hddyi 32 önbelleğe çevirdim önerin için teşekkür ederim.

yok yok hocam çok büyük değil.. ben bu avuç kadar 20 tl lik kasaya sığdırdım :) dual 12cm ile harika bi soğutma sağlıyor.. Sunbeam'den emin olun işlemcinizi çok daha iyi koruyacaktır. 

ram olarak mhz yükseltip cl sabit tutabilirsiniz. cl düşürüp 8gb slot 4adet takılabilir. size kalmış bu.

8gb 2133mhz cl7 ramler fiyatları işlemcinizden daha fazla :) 

http://img402.imageshack.us/img402/3780/sdc11048j.jpg

aynen hocam bikactane buldum maşallah fiyatlar :) yükselte yükselte beni aşmaya başladı dediğiniz gibi soğutucuyu değişeyim bu şekil kalsın güzel HDMI'lı 3dli neymde monitor alırım bide wireless mouse klavte tamam :)

laugh alone and the world thinks your an idiot
Toplam Hit: 4882 Toplam Mesaj: 12