Sistemin Kasılması Uyumsuzluktan Dolayımı Acaba? (Gerçekten Anlayanlar Bakarsa Sevinirim.)
-
FIFA 2010 + Crysis + Gta IV vaaaay be ne yigitler var bi fotograf çekinebilirmiyiz
-
hoca sende varya doktor hesabına benzemiş doktor bey demiş kolumu şöyle kaldırınca şöyle bükünce birde böyle yapınca demiş kolum ağrıyor (gösteremiyorum forumda):) Doktorda demiş e yapma o zaman güzel kardeşim öyle öyle öyle sennide o hesap
tek tek kur :) -
edit
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
Cia bunu yazdı:
FIFA 2010 + Crysis + Gta IV vaaaay be ne yigitler var bi fotograf çekinebilirmiyiz
Call of modern 2 + Battlefield 2 + Vb 6 + Gta San Andreas
3 gb ram amd x2 dual 3600 3.2 takır takır oynuyor . .
-----------------------------tek monitör biraz zorlamaz mı acep :o kaç tane monitör var?
-
Pc nin en önemli pc parçasını yazmamışsın anakartın ne ? ekran kartı 1gb yazmışsın hangi marka model ekran kartı kullanıyorsun bu bilgiler yokken farzayımlar üzerine pc yi yeni aldın ama beklediğin performansı alamadığını farzediyorum.
1-anakartın bios update istiyor olabilir
2-bios içinde cpu kısmında Speed Step açık olabilir bu seçenek sisteme gerektiği kadar cpu hızı sağlayarak enerji tasarrufu sağlamaya yarayan bi seçenektir ama stabilite sorununa yol açtığı için kesin kapatılmalıdır
3-anakart ekran kartı gibi driverların son versiyonunu çekmen sorunu çözebilir.
4-Yada genel yapılan bi hata süper bi sistem toplarlar giderler 3 kuruşa bi dandik kasa alırlar sonra bu kasanın powerı doru dürüst gereken güçü sağlayaçak kapasiteye sahip olmadığından stabilite sorunu yaşanır.
5-Hatırladığım kadarıyla amd lerde cpu için bir stabilite driveri vardı senin işlemçi içinde bu gerekiyo olabilir.
Şimdilik bu kadar daha fazla bilgiyle daha ii tahminler yürütebilirim.
-
Cia bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
Call of modern 2 + Battlefield 2 + Vb 6 + Gta San Andreas
3 gb ram amd x2 dual 3600 3.2 takır takır oynuyor . .
-----------------------------tek monitör biraz zorlar kaç tane monitör var?
-----------------------------Yok hocam gayet te iyi görüntü pigmentleri çözünürlük cok sağlam program arası gecişlerim bayağı iyi .. :)
-
http://www.techspot.com/downloads/3116-amd-dual-core-optimizer.html
bide bunu yükle
-
hard disk yazma kapasitesi en üst seviyede gidiyor kasıcak tabi (:
tek tek kur...
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------hard disk yazma kapasitesi en üst seviyede gidiyor kasıcak tabi (:
tek tek kur...
Haklısın abide işte arada bir hiç bişey yokkende kasıyor galiba yüksek ihtimal hddye aynı anda yüklendiğim için oldu bunlar :D CPU düşük RAM düşük kullanımda. Orda problem yok hdd kaynaklı heralde. Neyseki kurdum :D Beklemeyi sevmiyorum herşey aynı anda olacak bana göre. Kursun gitsin.Msnde görebilseydim bide seni :) İnşALLAH bide laptop alalım abi sanada sürekli online görürüm :D
-
Birde onuda geçelim bu makinanın yarı özelliklerinde core2 de yani shift ve crysis normal çalışırken bunda donuyor :S Bunun sebebi ne peki yinemi ekran kartı düşük yinemi ram düşük yinemi cpu kasıyor. (haha ancak gülerim) Ki Ekran kartı 1 gb ama eski ekran kartı değil doğal olarak. GeForce 9400 GT.