Sistite Dikkat!!
-
sifon pipini de mi yıkıyo
zuhahaha
japonların bi buluşu olacaktı bu konu ile ilgili,zamandan tasarruf adına yaptıkları nanelerden biriydi.
Bu arada sistit denen halt hakkaten sakat,okuldaki kızlardan birini iki üç gecede bir hastaneye kaldırırdık,sancıyı o çekerdi, jandarmalığı da bize kalırdı,ah uykusuz geceler ah : ) -
evet yurt olayı kötü..
biri hasta olsun odaca hastanede bekle..
gerçi bizim odada hasta olan bi adanalı dallama vardı, hep gelir beni uyandırırdı:
Gecenin 4ü aynen şu şekilde:
"Ölüyürüm, beyin hücrelerim ölüyür, işeyemiyürüm, ölüyürü beni hastaneye götür"
hastaneye götürüyorum, doktora diyorum, ölüomuş şu bi yardım edinde ölsün erkenden :D
neyse kaç defa final dönemi ben bu lavuğu hastaneye götürdüm. Kadın doğumda yatırdılar, sağlık yüksek okulunun kızları.. Allam allam sabbaha kadar muhabbet ve öle finale gir :D
-
konu başlığını görünce aklıma geldi, üniversite yıllarında br kız arkadaşım vardı, ayak yalın gezer sistit olur, havuza gideriz sistit olur, düşük bel pantolonla gezer sistit olur... erkek olduğuma bir kez daha seviniyorum valla.
-
LYCRa hoca,sanırım her yurda dallama kadrosu açıyorlar.La bi de elemanı kadın doğuma mı yatırdılar: )
Okulun bulunduğu yer Torosların eteğinde,kar dizimi aşmış, telefon gelir,... hasta,sistiti azdı.Oldu canım,saat gece 2,çık yola,araç zaten yok,ekip otosu bul,kızı koy,götür hastaneye,sabaha kadar bekle.Ertesi gün sınav var,kafa bi milyon sınava gir.
Ayny olay kızlardan biri ya da bir kaçı sinir krizi geçirdiğinde ya da intihar ettiğinde de oluyordu : )
-
sifon muhabbetine koptum.. komşular çıktı niye gülüyorum diye bakıyolar camdan a.q. :D:D
-
yaw bu sisit muhabbetini ilk kez duyuyorum da kızlar ne sinir krizleri geçirirdi anasını satıyım. Cır cır cır illalah koridorları yıkardı bunların sesleri. gecenin bi yarısı çık pencereye bana tecavüz ettiler die baırırlardı kaç defa duyduk anasını satıyım.
sonradan gerçek ortaya çıkardı. erkek arkadaşlarıyla ilişkiye girer sonra da çorumlu işçilere bok atarlardı :D
Walla iyi ki kız deilim ben kızların arasında yapamam. Hemen hemen hepsinin bi büyük problemi kesin var. ya rahim kanseri ya böbreklerinde taş var ya yumurtlama dönemleriyle alakalı problemler ya gün mün olayları.. Zaten hepsinin karnı ağrır 15 gün boyunca hep enm şansım mı!! Allahımmm hiç çekilmiolar walla.. Ben köylü bi kız alacam aq. Şöle hayvanların içinde doğumuş büyümüş, taş gibi bişe olsun ki hastalanmasın yoksa çekilmez kadınların derdi.. -
paso işeyin la eskiden sisitit mi varmış amk korkmayın böle şeylerden
-
İllaki işemek gerekiyorsa bira ne güne duruyor : )
Toplam Hit: 5318 Toplam Mesaj: 49