Site Açıcam Domain Önerilerinizi Bekliyorum
-
ya arkadaşlar güye bi site açıcaktım 1 haftadır domain ismi düşünüyorum bulamadım yaw en son bi tane domaine karar verdim onu 1 gün önce filan whois.netten bakmıştım alınmış mı diye şimdi alalım dedim bi baktım whois.net almış 10 ytllik domine benden 150 ytl istio.. bende ingilizce olarak siteye küfrü bastım şimdi de tahribat.com müritlerinden yardım istiyorum
Sitenin içeriği program filan olcak.. Elektronik cihazlar filanda olcak tbt deki gibi bide sagopa kajmerin albümlerinin hepsini yayınlıcam smf forum olcak bi köşesinde :))
evet hojalarım önerilerinizi bekliyorum...
Not: Walla çok düşündüm ama nereye açıcağımı bulamadım bende paylaşım bolemüne açayım dedim bi hata yaptıysak affola.. -
teknorap.com koy
-
pesimisteam.com ama admnLk isterim :P
-
canın sağolsun kardeşim yeter ki sen adminlik iste... bakalım daha güzeller gelecek mi şimdi benim aklıma bişi geldi www.anektod.com ama biraz boktan yaw neyse msnini göndersene konuşalım www.pesimisteam.com
-
www.prorap.com ..bide ole gavur ismi kocaksan git sozluktn bak
-
buda iyi arkadaşım da zaten pesimist karamsar demek sagopanın ana teması herkes biliodur yani.. Bu arada bana üzel bi domain bulana moderatorluk feda olsun hatta başka isteyenlerede feda olsun :DD
-
piczo.com
-
one lan
-
kafkef.net(.com alınmış malesef)
pesimiststyle.com
kendimesarilirdonarim.com - bu şarkıya değer valla :)
kajokujo.com - tavsiyem budur,ilginç hem de çok :)
-
parası neyse verirsin sana güzel domain bulurum benim işim bu :)
-
Bak prorat.net yap ;) o iyi tutuyo :P bütün lamerler üşüşür :D
Toplam Hit: 1989 Toplam Mesaj: 15