Site Açığını Nasıl Yakalarım??
-
siz buna sitemi diyosunuz amk
-
by_dabbe bunu yazdı:
-----------------------------
sa hocalar ben web tasarımcıyım ve bir tane beni piyasada kaybettirdi benim hakkımda yala açıklamalar iddaalar çıkartıldı.. mahkemeye verdim mahkeme hala sürüyor amq.. bunların sitesi war ben nasıl açık yakalarım warsa warsa bilen destek olsun lütfen aylık gelirim 4 binden 600 tl ye düştü:(:(
-----------------------------hoja firmanın ismiyle başkalarını dolandırmadan önce düşünseydin bunu..
FİRMAMIZ NO NAME MEDYA VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİNİN ORTAYA ÇIKARMIŞ OLDUĞU DOLANDIRICILIK ŞEBEKESİ HAKKINDA SİZ DEĞERLİ KULLANICILARI BİLGİLENDİRMEK ADINA BU YAZIYI OKUMANIZI RİCA EDERİZ.
-
ya ben size ne diyorum siz bana ne diyorsunuz?? ben diyorumki adamlar ekmeğimi elimden aldı beni dolandırıcı olarak tanıtıyorlar siz diyorsunuzki dolandırcılık yapmadan önce düşünseydin ne iş yaw:@
-
web tasarımcı dedigin adam bi sitede ne açıcı olabilecegini bilir. yanlışmıyım efenim.?yargıya zuhur etmiş bi olayda konuşmak dogru degildir yargının üstünlügüne inanın.
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------holyone.demo@hotmail.com ekle sana yardımcı olmaya çalışıyım..
Edit : Dostum sen yanlış bişey yapmadın değilmi ?
Bi HolyOne Daha Çıktı Amq İimi :W
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------AŞAĞIDA ADI, ADRESİ, TELEFON NUMARASI, GSM NUMARASI, FİRMA İSİMLERİ BELİRTİLEN KİŞİ YADA KİŞİLER DOLANDIRICIDIR.KULLANDIKLARI MSN VE MAIL ADRESLERİ:tasarimmega@hotmail.com
>>xhtmlkod@hotmail.com<<mehmetaliogurlu@hotmail.dedemiş, hanginize inanalımki, belkide onlar haklıdır?bu arada "Hackeristan" da yaşayan birisi olarak burdan site hacklemek için yardım istemen tuhaf ;)
-----------------------------Aynen :D
-----------------------------Aynen :)
-
16 yasındakiler dava acabiliyormuydu?:S
-
The_Holigan bunu yazdı:
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------holyone.demo@hotmail.com ekle sana yardımcı olmaya çalışıyım..
Ben şeyhimin ilk ve son örneğiyim :) -
hacu beni yanlış anlama da profilinden sitene baktım siten 2009 yapımı olarak gözüküyor 4 aylık süre zarfında nasıl ayda 4.000 Tl kazanıyorsun ki 16 yaşındasın + eğer tek başına isen bu bana pek inandırıcı gelmedi işin açığı :(
-
TheColtfire bunu yazdı:
The_Holigan bunu yazdı:
TheColtfire bunu yazdı:
Ben şeyhimin ilk ve son örneğiyim :)
ohovv ne sonsun nede ilk :D