Site Açmakla İlgili Bir Sorum Var
-
mesala biz domain aldık hostta aldık. ne eeetçez bunları yani nasıl kullancaz. vebunlala siteyi nasıl yapçaz hiç anlamdım acil yardım plss:)
-
doktordanger bunu yazdı:
-----------------------------
mesala biz domain aldık hostta aldık. ne eeetçez bunları yani nasıl kullancaz. vebunlala siteyi nasıl yapçaz hiç anlamdım acil yardım plss:)
-----------------------------karıştırcen ikisinide kısık ateşte .ama 20 dakka ve dibi tutmasın iyi çevir hajı ;)
-
domain hosta atılmaz domainin dns adreslerini hostun name serverlaraına yolluyacaksın snra bir kaç gün içinde aktif olacak adresi yazıp gireceksin
sonra not defterini aç
index.html die kaydet ftp hesabına gir ana dizine at orda kalsın kalbim gibi temiz boş bir sayfa boşver birşey ekleme daha fazla kirletmeyelim interneti
-
:) hımm siteye nasıl forum aççam
-
hoja açma boşver ne gerek milyoonlarca forum var zaten
-
CodeCryer bunu yazdı:
-----------------------------
hoja açma boşver ne gerek milyoonlarca forum var zaten
-----------------------------üstadım para kazanmam lazım bu işlerden o yüzden siteme reklam alcam
-
kardeş önce ne kuracağına karar vericeksin sonra Forum sitesi açıcaksın sonra üyeler gelmeye başlıcak reklam ıda en son alıcaksın ki saten bu iş o kadar kolay bşr şey değildir o yüzden 1 sene gibi bir zaman zarfını gözden çıkarman gerekebilir.
forum için önce ne kurucağına karar ver genelde forumlar vbulletin. internette kırılmış şifreleri vardır buşlabilirsen. normali lisanslıdır oda 160$dı galiba
2- MyBB kurabilirsin oda aynı vbulletin gibidir nerdeyse farkı yok.
3- phpbb3 kurabilirsin biraz daha değişik işleyiş yapısı vardır...
resmi sitelerine gidip nasıl kurulacakalrını oralardan öğrenebilirsin. destek siteleride vardır. türkçe....
-
hoja bak gel kayseri organize sanayide sigortalı işçi arıyolar çalış
ya ne bilim bi ton iş var ken nie kolay (kolay olduğuu sanmayın) olanı seçip işi batırıyonuz o kadr taklit olduki artık bu alem bence hiç girme yani
"bide haşlama patates işinde baya para var diyolar hem kolay yada bana oturduğum yeden kolay geliyo
sende potansiyel var hoja biiyom bu işe girmelisin"
:bknz dalga dublaj
-
forum sitesi kuracagına otel sitesi kur araba sitesi kur poker sitesi kur gogleden reklam al fazlada kasmana gerek yok forum açacam die.
-
işin bencesini söyleyem hacı;
host ve domain napacağım nasıl kullanacağım yerine,
orda kullanacağın sayfaları tasarlamakla kod öğrenmekle işe başlarsan daga mantıklı olabülür derim:)
-
gel benden al hostla domaini hepiciini anlatıyım sana :D şaka bir yana önce free lere bi bak elle kurcukla forum nasıl bişe html asp php nedir nasıl yapılır hazır forumlları kurcukla sonra gir bu işlere