Site Adı Ve İçerigi Hakkında Fikir
-
Arkadaşlar reklam için yazmadım bunu bir site kurdum www.bgo.tr.cc ve sadece ilginç olan olaylara değindim değindim ki alan kısa olunca daha başaarılı oluyorsunuz yalnız
isminde bir sorun var pek uymuyor
ha birde unutmadan yeni bir sitedaha kuracam tutacak cinsten ne olabilir.
@Başlıklarınız acıklayıcı ve anlamlı olsun yaratıcı arkadaşlar ne yahu
-
hacı güzel bi film indirme sitesi yap koy mp4 filmleri ver tek linkin gözüne valla şimdiden ben ordayım
-
kardeş bir filmi mp4 e dönüştürecek program varsa ben hemen ordayım
-
olmaz olurmu yaa hacı şimdi her formatın belli dönüştürücüleri var onları bi güzel yüklicen pc ye sonra artık hepsini formata göre mp4 şekline dönüştürürsün iyide bi reklam yaptınmı görüntü ve ses kalitesi yüksek genelde izlenmemiş 2006 2007 2008 filmlerinide koydunmu senin site günde en az 200 tık burada dönüştürücü (converter) programları var açıklamalarını okursan işine yarayacakları indirirsin
-
tr.cc yerine blogspot.comdan bir blog oluştursan daha iyi degilmi? hem scriptlerle uğraşmana gerek kalmaz hem rahat şekilde ayarlamalar yaparsın. neyse yine sen bilirsin. ayrıca ilerde domain alırsın blogu oldugu gibi alacagın domainde kullabilirsin.
-
tam benim kafaya göre site. Hemen yorum da yaptım birkaç konuya.
-
ama oraya istediğim temayı yükleyemiyorum
-
temayı boşver arkadaş haklı blogspotun alanı daha fazla die biliyorum ama yınede sen bilirsin hallettinmi linki pm at ben hergün senin sitedeyim
-
hacı valla free site hayatta girmem bak şimdi merak edip bakmadım bile önce düzgün mantıklı biir domain ve host ayarla kendine belli ki acemisin bu konuda en az 3 5 arkadaş topla kendine eğer illegal iş olur diyorsan ya mp3 ya da film sitesi aç ama film sitesi açarsan rapid premiu falan gerekecek zırıltılı iş sen mp3 sitesi aç en güzeli
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------ama oraya istediğim temayı yükleyemiyorum
-----------------------------
yüklenir blogger temaları cokk. hatta eger bu konuda bilgiliysen sen kendin kafana göre düzenleyebilirsin:) -
abi heryerde aynı icerikler, aynı scriptler, aynı renkler :S yaratıcılıgınız kullanın. olmayan bi$e ileri sürün ve kö$ei dönün :D sırf sitem olsun die site acmaın. benim tavsiem :/