folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Site Adı Ve İçerigi Hakkında Fikir

Site Adı Ve İçerigi Hakkında Fikir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Arkadaşlar reklam için yazmadım bunu bir site kurdum www.bgo.tr.cc ve sadece ilginç olan olaylara değindim değindim ki alan kısa olunca daha başaarılı oluyorsunuz yalnız

isminde bir sorun var pek uymuyor

ha birde unutmadan yeni bir sitedaha kuracam tutacak cinsten ne olabilir. 

@Başlıklarınız acıklayıcı ve anlamlı olsun yaratıcı arkadaşlar ne yahu

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hacı güzel bi film indirme sitesi yap koy mp4 filmleri ver tek linkin gözüne valla şimdiden ben ordayım

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    kardeş bir filmi mp4 e dönüştürecek program varsa ben hemen ordayım

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olmaz olurmu yaa hacı şimdi her formatın belli dönüştürücüleri var onları bi güzel yüklicen pc ye sonra artık hepsini formata göre mp4 şekline dönüştürürsün iyide bi reklam yaptınmı görüntü ve ses kalitesi yüksek genelde izlenmemiş 2006 2007 2008 filmlerinide koydunmu senin site günde en az 200 tık burada dönüştürücü (converter) programları var açıklamalarını okursan işine yarayacakları indirirsin

http://inndir.com/kategori.php?id=21

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

tr.cc yerine blogspot.comdan bir blog oluştursan daha iyi degilmi? hem scriptlerle uğraşmana gerek kalmaz hem rahat şekilde ayarlamalar yaparsın. neyse yine sen bilirsin. ayrıca ilerde domain alırsın blogu oldugu gibi alacagın domainde kullabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    tam benim kafaya göre site. Hemen yorum da yaptım birkaç konuya.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

ama oraya istediğim temayı yükleyemiyorum

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    temayı boşver arkadaş haklı blogspotun alanı daha fazla die biliyorum ama yınede sen bilirsin hallettinmi linki pm at ben hergün senin sitedeyim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    hacı valla free site hayatta girmem bak şimdi merak edip bakmadım bile önce düzgün mantıklı biir domain ve host ayarla kendine belli ki acemisin bu konuda en az 3 5 arkadaş topla kendine eğer illegal iş olur diyorsan ya mp3 ya da film sitesi aç ama film sitesi açarsan rapid premiu falan gerekecek zırıltılı iş sen mp3 sitesi aç en güzeli

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    buraqgo bunu yazdı:
    -----------------------------

ama oraya istediğim temayı yükleyemiyorum

-----------------------------
    yüklenir blogger temaları cokk. hatta eger bu konuda bilgiliysen sen kendin kafana göre düzenleyebilirsin:)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    abi heryerde aynı icerikler, aynı scriptler, aynı renkler :S yaratıcılıgınız kullanın. olmayan bi$e ileri sürün ve kö$ei dönün :D sırf sitem olsun die site acmaın. benim tavsiem :/

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 2825 Toplam Mesaj: 14