Site Göçtüü Nsll Kurtarablrz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sebastian
    sebastian's avatar
    Erkek
    arkadaşlar site kurdurmuştum arkadaşa www.coskunkoc.com diee.. site göçtüü cocuğada ulaşamıomm yurtdışına gittii okumayaa.. ne yapcağımı bilmiom bi bakarsanz sevinirimm..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    anladığımdan falan değil sadece hurdacı mantığıyla bir tahmınde bulunup belki yardımı dokunur düşüncesinden yazıyorum bunları ;

şimdi php.ini içindeki register_globals aktif deil aktifleştirin diyo. php.ini yi aç register_globals'ı bul sitede kullandığın herhangi bir script oldugunu varsıyorum ve register_globals ın karsısında off gibi bişe varsa onu on yap.

tekrar soyluyorum kesinlikle bildiğim bi şey değil hatta anlayanlar kıçıyla gülebilir haklıdırlarda ne lan bu amk. televizyon mu on yapınca acılsın off yapınca kapansın ama onn ve off değerlerini karşılayan bir php kodu olabilir ne bilem işte sadece bi fikir birisi kesin bişey soyleyene kadar uğraşacak bişey olsun sana =)

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sebastian
    sebastian's avatar
    Erkek
    bnm hiçbir bilgim yok site hakkında sadece resm koyuyodumm:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    anladığımdan falan değil sadece hurdacı mantığıyla bir tahmınde bulunup belki yardımı dokunur düşüncesinden yazıyorum bunları ;

şimdi php.ini içindeki register_globals aktif deil aktifleştirin diyo. php.ini yi aç register_globals'ı bul sitede kullandığın herhangi bir script oldugunu varsıyorum ve register_globals ın karsısında off gibi bişe varsa onu on yap.

tekrar soyluyorum kesinlikle bildiğim bi şey değil hatta anlayanlar kıçıyla gülebilir haklıdırlarda ne lan bu amk. televizyon mu on yapınca acılsın off yapınca kapansın ama onn ve off değerlerini karşılayan bir php kodu olabilir ne bilem işte sadece bi fikir birisi kesin bişey soyleyene kadar uğraşacak bişey olsun sana =)

nikoteen kaç kere sölicem ya anlamıosun sen php den olmuyosa artık bırak olmasın ne bu parçaladığın kendini yeter :Pbidene bakıyım bnm kanaatimde bu yönde :D

Abra Kadabra
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

Hocam hatayı google da aratsan bir sürü sonuç bulurdun. Mesela bak bi tanesi http://forum.ceviz.net/sitemap/t-25891.html

Bu da başka bir tane http://www.ultravb.com/forum/oscommerce/242-register_globals-hatasinin-cozumu-fatal-error-register_globals-disabled-php-i.html 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    şahsen benden alsaydın günlük yedeklerinle tekrar kurabilirdik :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    şahsen benden alsaydın günlük yedeklerinle tekrar kurabilirdik :D

Ne fırsatçı adamsın ula :)))

Valla dosyaların yedeği varsa sende index' i kopmle sil yeniden upload et siteyi başka bişey gelmiyor aklıma...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

HACKMAN fırsaçı değil hacı girişimci :D

bende olsaydı hostları bugün çökse dünkü yedekleri kurardım

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

HACKMAN fırsaçı değil hacı girişimci :D

bende olsaydı hostları bugün çökse dünkü yedekleri kurardım

Bu da mürid servisi bak sebastian bizim buzula kurdurtsan adam super hizmet veriyo bi dana öle dışarıda okuyanlara web filan yaptırma domain filanda satın alma onlarda direk tbt ye sor :)

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sebastian
    sebastian's avatar
    Erkek
    ARKADAŞLAR HALEN İSTEDĞİMİ  CEVABII BLAMADIMM... YA SİTEYİ BEN YAPMADIMM YAPAN KİŞİ GÖRÜNNMÜOO SİTEYİ NSL ESKİ ÇALIŞIR HALE SOKABİLİRİM DİE SORMUŞTUMM...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    damned
    damned's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşım. Kullanmış olduğun sunucunun Apache'nin ayar dosyası olan php.ini'nin bir bölümündeki yer kapalı. Onu açarak bu sorunu çözebilirsin. Fakat root erişimi olması gerekiyor. Eğerki root şifresini alırsan yapman gerekenler;

1) root login pass ol. akabinde whereis php.ini yazıp, php.ini dosyasının yerine gir. (aklımda değil ama örnek olarak /etc/apache/php.ini gibi sonuçlar çıkacak) Sonuçlara pico /etc/apache/php.ini (bazı serverlarda pico komutu için aliases yüklenmemiştir nano olabilir) girerek php.ini'nin yedeğini aynen şu komutla... cd enter / cp /etc/apache/php.ini $HOME komutu ile yedeğini alıp php.ini'yi biraz kurcala. akabinde service psa restart komutu ile yaptığın değişiklikleri psa'yı restartlayarak gör. sorun senden kaynaklı değil yani.

Selametle arkadaşlar.

Are you ready for death dance with me?
Toplam Hit: 4049 Toplam Mesaj: 13