Site Göçtüü Nsll Kurtarablrz
-
arkadaşlar site kurdurmuştum arkadaşa www.coskunkoc.com diee.. site göçtüü cocuğada ulaşamıomm yurtdışına gittii okumayaa.. ne yapcağımı bilmiom bi bakarsanz sevinirimm..
-
anladığımdan falan değil sadece hurdacı mantığıyla bir tahmınde bulunup belki yardımı dokunur düşüncesinden yazıyorum bunları ;
şimdi php.ini içindeki register_globals aktif deil aktifleştirin diyo. php.ini yi aç register_globals'ı bul sitede kullandığın herhangi bir script oldugunu varsıyorum ve register_globals ın karsısında off gibi bişe varsa onu on yap.
tekrar soyluyorum kesinlikle bildiğim bi şey değil hatta anlayanlar kıçıyla gülebilir haklıdırlarda ne lan bu amk. televizyon mu on yapınca acılsın off yapınca kapansın ama onn ve off değerlerini karşılayan bir php kodu olabilir ne bilem işte sadece bi fikir birisi kesin bişey soyleyene kadar uğraşacak bişey olsun sana =) -
bnm hiçbir bilgim yok site hakkında sadece resm koyuyodumm:)
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
anladığımdan falan değil sadece hurdacı mantığıyla bir tahmınde bulunup belki yardımı dokunur düşüncesinden yazıyorum bunları ;
şimdi php.ini içindeki register_globals aktif deil aktifleştirin diyo. php.ini yi aç register_globals'ı bul sitede kullandığın herhangi bir script oldugunu varsıyorum ve register_globals ın karsısında off gibi bişe varsa onu on yap.
tekrar soyluyorum kesinlikle bildiğim bi şey değil hatta anlayanlar kıçıyla gülebilir haklıdırlarda ne lan bu amk. televizyon mu on yapınca acılsın off yapınca kapansın ama onn ve off değerlerini karşılayan bir php kodu olabilir ne bilem işte sadece bi fikir birisi kesin bişey soyleyene kadar uğraşacak bişey olsun sana =)
-----------------------------nikoteen kaç kere sölicem ya anlamıosun sen php den olmuyosa artık bırak olmasın ne bu parçaladığın kendini yeter :Pbidene bakıyım bnm kanaatimde bu yönde :D
-
Hocam hatayı google da aratsan bir sürü sonuç bulurdun. Mesela bak bi tanesi http://forum.ceviz.net/sitemap/t-25891.html
Bu da başka bir tane http://www.ultravb.com/forum/oscommerce/242-register_globals-hatasinin-cozumu-fatal-error-register_globals-disabled-php-i.html
-
şahsen benden alsaydın günlük yedeklerinle tekrar kurabilirdik :D
-
BuZuL bunu yazdı:
şahsen benden alsaydın günlük yedeklerinle tekrar kurabilirdik :D
-----------------------------Ne fırsatçı adamsın ula :)))
Valla dosyaların yedeği varsa sende index' i kopmle sil yeniden upload et siteyi başka bişey gelmiyor aklıma...
-
HACKMAN fırsaçı değil hacı girişimci :D
bende olsaydı hostları bugün çökse dünkü yedekleri kurardım
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------HACKMAN fırsaçı değil hacı girişimci :D
bende olsaydı hostları bugün çökse dünkü yedekleri kurardım
Bu da mürid servisi bak sebastian bizim buzula kurdurtsan adam super hizmet veriyo bi dana öle dışarıda okuyanlara web filan yaptırma domain filanda satın alma onlarda direk tbt ye sor :) -
ARKADAŞLAR HALEN İSTEDĞİMİ CEVABII BLAMADIMM... YA SİTEYİ BEN YAPMADIMM YAPAN KİŞİ GÖRÜNNMÜOO SİTEYİ NSL ESKİ ÇALIŞIR HALE SOKABİLİRİM DİE SORMUŞTUMM...
-
Merhaba arkadaşım. Kullanmış olduğun sunucunun Apache'nin ayar dosyası olan php.ini'nin bir bölümündeki yer kapalı. Onu açarak bu sorunu çözebilirsin. Fakat root erişimi olması gerekiyor. Eğerki root şifresini alırsan yapman gerekenler;
1) root login pass ol. akabinde whereis php.ini yazıp, php.ini dosyasının yerine gir. (aklımda değil ama örnek olarak /etc/apache/php.ini gibi sonuçlar çıkacak) Sonuçlara pico /etc/apache/php.ini (bazı serverlarda pico komutu için aliases yüklenmemiştir nano olabilir) girerek php.ini'nin yedeğini aynen şu komutla... cd enter / cp /etc/apache/php.ini $HOME komutu ile yedeğini alıp php.ini'yi biraz kurcala. akabinde service psa restart komutu ile yaptığın değişiklikleri psa'yı restartlayarak gör. sorun senden kaynaklı değil yani.
Selametle arkadaşlar.