Site Hacklerken
-
Niyet ettim web sitesini hacklemeye, uydum hazır olan Kevin Mitnick'e diyip, tekbir getir :|
Bu kadar cıvıklığın üzerine sussam ayıp olurdu :D
Bu arada THE_MILLER cin olmadan adam çarpanlardansın :)
Önce Hedef hakkında algoritma hazırlaması yaparım.
"Algoritma Hazırlaması" nedir Allah aşkına? :)
Ayrıca sql injection sadece asp sitelere has bi durum değildir. Yani php ile hazırlanmışsa da sql injection'a bakabilirsin. (Login bypass en popülerlerinden)
Ha bi de sosyal mühendislik apayrı bi konu demişsin de, belirttiğin maddelerin neredeyse çoğu sosyal mühendisliğe dayanıyor :)
Mail Hack, Trojan, XSS
D-DOS için çok sağlam bir bağlantıya veya epeyce bi zombiye ihtiyacın var. Ayrıca D-DOS serverın cevap vermesini imkansız hale getirir, db'e zarar vermesi gibi birşey pek söz konusu değil :)
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------
Niyet ettim web sitesini hacklemeye, uydum hazır olan Kevin Mitnick'e diyip, tekbir getir :|
Bu kadar cıvıklığın üzerine sussam ayıp olurdu :D
Bu arada THE_MILLER cin olmadan adam çarpanlardansın :)
Önce Hedef hakkında algoritma hazırlaması yaparım.
"Algoritma Hazırlaması" nedir Allah aşkına? :)
Ayrıca sql injection sadece asp sitelere has bi durum değildir. Yani php ile hazırlanmışsa da sql injection'a bakabilirsin. (Login bypass en popülerlerinden)
Ha bi de sosyal mühendislik apayrı bi konu demişsin de, belirttiğin maddelerin neredeyse çoğu sosyal mühendisliğe dayanıyor :)
Mail Hack, Trojan, XSS
D-DOS için çok sağlam bir bağlantıya veya epeyce bi zombiye ihtiyacın var. Ayrıca D-DOS serverın cevap vermesini imkansız hale getirir, db'e zarar vermesi gibi birşey pek söz konusu değil :)
-----------------------------(Y) bilen adamın hali başka oluyor canım :D
-
hack kıvrak zeka ve yetenek işidir varsa yaparsın yoksa başkalarının program dediği zırvalıklarla bilgisayarını zombiye dönüştürürsün.Milyon tane video döküman var izleyerek yavaş yavaş kendini geliştirebilir eğitebilirsin
-
0'dan baslama egilimindeysen uyarıyorum; hic bula$ma..
biz hackledik de n'oldu ? madalya mı taktılar..
mahkeme, savcılık vs vs egitim hayatımızı sikiyorduk yalandan yere..
bo$ i$..
-
Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri

Hacklendım
arkadaşın neden sorduğu belli oldu....üzücü :(
sana benden bi nasihat.. Hayatta tecrübe yenilen kazıkların toplamıdır dostum.. ;) -
simiramis bunu yazdı:
Vitesi boşa alır sonra marşa basarım.
Ahahaha :) -
Boş iş.
Yapcaksan "sosyal mühendislik"