Site Hitini Arttırmak !
-
7 Aydır aynı scripti kullandığım ve çok özen gösterdiğim halde günlük hitim 100 ü geçmiyor.Neredeyse hepside googledan.Aynı sistemi kullanan diğer sitelerinin hiti benimkinin 10 katı :)
Sorun şu sitemin hitini daha çok nasıl arttırabilirim.
Kimse çıkıp google da ara demesin.
Çok araştırdım bir çok şeyi denedim.Amacım akıl akıldan üstündür belki farklı fikirler farklı projeler ortaya çıkar..
Belki ücretsiz reklamımı yapmak yada sitesine linkimi koymak isteyen birileri çıkar :P
Siteyi bi inceleyin bi bakın eksikler beğendikleriniz beğenmedikleriniz herşey.. Her türlü fikirlere açığım..
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------7 Aydır aynı scripti kullandığım ve çok özen gösterdiğim halde günlük hitim 100 ü geçmiyor.Neredeyse hepside googledan.Aynı sistemi kullanan diğer sitelerinin hiti benimkinin 10 katı :)
Sorun şu sitemin hitini daha çok nasıl arttırabilirim.
Kimse çıkıp google da ara demesin.
Çok araştırdım bir çok şeyi denedim.Amacım akıl akıldan üstündür belki farklı fikirler farklı projeler ortaya çıkar..
Belki ücretsiz reklamımı yapmak yada sitesine linkimi koymak isteyen birileri çıkar :P
Siteyi bi inceleyin bi bakın eksikler beğendikleriniz beğenmedikleriniz herşey.. Her türlü fikirlere açığım..
-----------------------------böyle forum sitesidir oradır buradır heryerde böyle özel bölümler oluyor oralara koy siteni artar hiti biraz
-
aynen ya www.sullshare.com cidden bir ilgiye ihtiyac var bir ara web site sahipleri toplanıp topluca olay gercekleştirsek
-
abi site hiti arttırmak için devamlılık lazım en basitinden ..Daha doğrusu anlık işler değilde uzun vadede birşeyler yapmak laı.
Devamlılık
başlıklı konu açıcam birazdan bu konuyuda kapsıyor.Önemli olan yenilikçide olabilmektir.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abi site hiti arttırmak için devamlılık lazım en basitinden ..Daha doğrusu anlık işler değilde uzun vadede birşeyler yapmak laı.
Devamlılık
başlıklı konu açıcam birazdan bu konuyuda kapsıyor.Önemli olan yenilikçide olabilmektir.
-----------------------------Devamlılık derken bu bir e-ticaret sitesi..
Sürekli yeni ürün eklemek güncellemeler yapmakmı ?
bundan 3 ay önce hit yarısı kadardı mesela.Hiçbirşey yapmadığım halde google 300 sayfamı indexlemişken 2500 sayfaya çıkarttı...
bu tarz şeylerle sürekli güncel tutmak olumlu sonuçlar verirmi ?
-
tabiki hocam
-
hocam özgünlük google ve int kullanıcıları açısından avantajdır
-
E-Ticarette paraya kıyıp donanım sitelerine reklam vericeksin.
-
bi kaçtane pr kasalım sna hitin artar ama satışını etkilemez :)
-
veritabına hergün birşeyler ekle
yani google örümcekleri site haritanı tararken bir önceki gün geldikleri aynı haritaya bakıp gitmesinler.. ellleri boş dönmesinler onları boş gönderme google seni mükafatlandıracaktır..
tabi diğer soe tekniklerini uyguladığını varsayıyorum.
-
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------
bi kaçtane pr kasalım sna hitin artar ama satışını etkilemez :)
-----------------------------
Kasalım :DHit artsında satışta zamanla artar... :)