Site İçi Kısa Mesaj
-
Silinen konu kayıtlarına baktığımızda, konular genellikle pekde tartışma, paylaşım özelliğine sahip olmayan, konulardan oluşuyor.
Örneğin,
Müridin birisi, ( bende dahil olmak üzere ) site içi arama yapmadan, paylaşım ile ilgili bir konu açıyor. Bu konuların cevabı çoğu zaman site içinde daha önce açılmış olan konu içinde yer alıyor. Bu olayda forum kirliliğine sebep oluyor.
Bunu engellemek için;
Genellikle Php sitelerde mevcut olan, kullanımı site içi kayıtlı kullanıcılara açık olan " Kısa Mesaj " panosu gibi bir olay acaba TBT'dede uygulansa bu tür forum kirliliğinin büyük oranla önüne geçilebilirmi?
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Tşk.ler
-
reneye demek lasım o yapcak ama zor gibi görünüyo
-
►"+1", "haha", "+1000" gibi tek cümlelik mesajlar, mesaj olarak kabul edilmez, bu tip mesajların foruma yazılması yasaktır, attığınız mesajların bir görüş bildirmesi bizim için önemlidir. Aksi taktirde mesajlarınız silinebilir.
düşünce belirtmesi gerekiyor .
-
aslinda guzel olur bazilari suistimal etmezse iyi olur
mesela ben bi konuyu ariyorum konunun var oldugunu biliyorum
fakat topigin ismini bilmiyorum , o panoya yazarak bilen birilerine sorabiliriz
-
Suistimal her zaman olur, bunu engellemek mümkün değildir.
Ama en azından ciddi konuyu piç etmektense, bence burda ufaktan gırgır muhabbette olur (:
-
edit
-
hani şu forumların fln altında duran chat zımbırtısı gibi olan şeydenmi bahsediosun hocam???
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------hani şu forumların fln altında duran chat zımbırtısı gibi olan şeydenmi bahsediosun hocam???
-----------------------------
Evet ondan.Asp sitelerde olurmu bilmem ama.
Sonuçta takdir sizin

-
-----------------------------hani şu forumların fln altında duran chat zımbırtısı gibi olan şeydenmi bahsediosun hocam???
up
galiba aynen ondan.. -
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
Evet ondan.Asp sitelerde olurmu bilmem ama.
Sonuçta takdir sizin
-----------------------------neden ASP sitelerde olmasın :)
ASP yetim mi?/öksüz mü? :)
-
bu da vbulletin deki versiyonu,
ilk duydugumda sıcak bakmadım ama, salak salak konuların açılmasını önleyebilir belki :D