Site İçin Banner Yapılır
-
tamamen öğrenmek için ücretsiz banner yapıyorum tasarıma uygun banner yapılır
-
logo yapıyorsan
sarıgölhaber.com a logo yapsana bi zahmet
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
logo yapıyorsan
-----------------------------hiç logo yapmadım yapabileceğimide sanmıyorum
-
asiminnesli bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
logo yapıyorsan
-----------------------------ikiler sigorta diye yapabilirmisin 250x250 yada 300x 250
-
beleş mezar bulsan girecen abi :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
logo yapıyorsan
-----------------------------ikiler sigorta diye yapabilirmisin 250x250 yada 300x 250
-----------------------------nasıl birşey istiyorsun flash olacak "http://ikapromosyon.com/" daki resimlerin göstreildiği gibi bir şey yapacağı ama tasarımı vermen lazım bana
-
hoca tasarımı ne yapacanki bannerı başka siteye koyacam gif olursa süper olur :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
hoca tasarımı ne yapacanki bannerı başka siteye koyacam gif olursa süper olur :D
-----------------------------hocam galiba tam anlatamadım sen "http://tampark.com/" mesela burdaki gibi verirsin bana tasarımı burda o resimelr ve yandaki o ok ben işte oka tıklandığında resimlerin kaymasını yaparım bir de aklın da bulunsun swf olur gif olmaz
-
hee banner diye sen ona diyosun
yok hocam eyw teşkler
-
o tampark daki tasarım sana mı ait ? yksa o kaymalı resim galerisimi sana ait ? tasarım sana aitse nerden buldun onu ? şekil itibariyle hoşuma gitti paylaşma imkanın var mı ?
-
Freak bunu yazdı:
o tampark daki tasarım sana mı ait ? yksa o kaymalı resim galerisimi sana ait ? tasarım sana aitse nerden buldun onu ? şekil itibariyle hoşuma gitti paylaşma imkanın var mı ?
-----------------------------sadece kaymalı resim galerisini ben yaptım gerisi ile hiçbir alakam yok