Site İçin Tavsiyeleriniz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

benim bu sitede içime sinmeyen bişeler var ama çözemiyorum temayı değiştirmeyi planlıyorum.

kayan menü de matematik 1 çok uzunoldu zaten ödev çözümlü soru menülerini içeri attım linkleri matematikçileride kayan yaptım ama onlarıda içeri atacam çok uzunoluyor böyle yapsam sıkıntı olmaz değilmi kayan menüde hoşuma gidiyordu.

2 panel olarak aşağı inse diye düşndüm onuda bulamadım.

www.matyardim.com

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Menüdeki yazılar okunmuyor. Sayfanın ortasındaki içeriği alt alta yap. Yan yana güzel olmamış. O üstte ve alttaki tahta backgroundlar hiç olmamış. Bence temayı kökten değiştir. Daha sade, göz yormayan, istenildiğinde ulaşılması kolay bir tasarım lazım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

hoca en üstteki çitler göz skiyor. 

yukarıdaki linklerin rengi çok sönük dikkat çekmiyor. 

ana sayfa listelemeyi yanyana 2 adet yerine alt alta yap okunabilitesi kolay olsun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

temayı değiştirecem güzel bişe bulursam linkler konusunda ne örersiniz...

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Siteye üyeyim.. Çocuklarım için Faydalı bir Site Teşekkürler.

Valla Beni dinlersen Sade Olsun.... Fazla Allayıp Pullama Derim... Beyaz Mavi Karıştır Temayı, Yada Mevcut Tema Göze Hoş Geliyor.

Yinede Sen Bilirsin. İçerik Önemli Biliyorsun.

ShockMan tarafından 26/Ağu/12 18:37 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

hocam bende çözemedim bir değişik siten diğelleri gibi değil

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

hocam daha yeni site  o yüzden içeriğe yoğunlaştım. şimdi yavaş yavaş görselliğe birşeyler katmak istiyorum.

öncelik olarak ygs ve lys matematiği olan matematik 1 ve matematik 2 menülerini anamenüye koydum. buralarda konuyu anlatıyorum örnek veriyorm.

çözümlü sorular ayrı bi yer orda tüm konuların çözümlü soruları olacak tek başıma olduğum için biraz yavaş ilerliyor ama 1 hafta sonra dahada yoğunlaşacağım ayrıca mesela bir kitap ta beğendiğim sorularıda çözümlü sorular bölümünde kaynak/sayfa/soru no olarak paylaşıp çözeceğim buda bir bakıma güzel bi olay olacak.

videolu dersler çok önemli önce kelime bazlı yayın yaparımdedim çünkü incelediğim matematik eğitim sitelerinde resim olarak atılmış bana kelime lazım google da yükselmek için diye düşündüm bu yüzden iyide ettiğimi düşünüyorum 2,5 aylık yarım yamalak bir site var ama bazı konu başlıklarında sitem google da ilk sayfada çıkıyor bugüzel bi olay bence videolu derslerede konu anlatımları tam olarak bittikten sonra geçmeyi planlıyorum o apayrı bi olay yani bu sitenin yolu var. Çok yoruyor beni ama hergün ufak tefek te olsa 1  soruda olsa eklemeye çalılşıyorum

forumda ekleyeceğim ordan 7/24 soru sorulabilir. illaki cevaplarım gördüğümde şimdilik bu kadar umarım site istediğim düzeye gelir. temayı değiştireceğim çok şikayet geldi kayan menüyü çözümlü sorulardaki gibi düz link mi yapayım onu merak ediyorm sizce ?

bu aralar siteye 20-25 arası tekil kişi gelmeye başladı okullar açılınca artacağını düşünüyorum.

HeYeT tarafından 25/Ağu/12 23:55 tarihinde düzenlenmiştir

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

http://www.sanaldersane.com/

bu tasarım hoşuma gidiyor hocam :)

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    Elixiron bunu yazdı

http://www.sanaldersane.com/

bu tasarım hoşuma gidiyor hocam :)

tmm hocam teşkküler tavsiyen için :)

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı

Menüdeki yazılar okunmuyor. Sayfanın ortasındaki içeriği alt alta yap. Yan yana güzel olmamış. O üstte ve alttaki tahta backgroundlar hiç olmamış. Bence temayı kökten değiştir. Daha sade, göz yormayan, istenildiğinde ulaşılması kolay bir tasarım lazım.

Evet menüdeki #c35d1b rengini #485248 yaparsan daha iyi duruyor sanki

instagram.com/macrlz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Konuyla alakasız ama siten için bi tavsiye öğrenciler çözemedikleri soruları sana gönderebilsinler.Sende çözüp yayınlayabilirsin tutar bence

Toplam Hit: 1658 Toplam Mesaj: 16