Site İle İlgili Aciklama - Underzero
-
sabahtan beri sayfayı yenileyip, internete kfür ediyordum :d taki youtube tan video izleyene dek.Bu konuyu bile yeni gördüm.
Nesye hayırlısı
-
neyse geçmiş olsun. olur böyle arada.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
5 günlük kayıp var 1000 konu civarında çok önemli değil tahribat için=)
-----------------------------tbt de günlük backup alınmıyormu tahribat için 5 günlük çok önemli olmasada sonuçta önemli :D
hadi geçmiş olsun :P
-
sonra lazım olabilir diye bazı konulara msj atmıstım onların gitmesine üzüldüm neyse sağlık olsun
-
şeyhimizin "sileni siksinler" dediği bi direkt linkli türkçe müzik konusu vardı o linki hatırlayan varmı yav? limitsiz internet buldum bi geceliğine sömüreyim... ?
-
The_FCN bunu yazdı:
HolyOne bunu yazdı:
5 günlük kayıp var 1000 konu civarında çok önemli değil tahribat için=)
-----------------------------tbt de günlük backup alınmıyormu tahribat için 5 günlük çok önemli olmasada sonuçta önemli :D
hadi geçmiş olsun :P
-----------------------------günlük değil de haftalık alsanız ne kadar gidecekti acaba :D nereye gidiyor o yedekler :D
-
tahribatı hackledim diye çıkan oldumu her kapanınca biri çıkar ben hackledim derde :)
-
lalada bunu yazdı:
şeyhimizin "sileni siksinler" dediği bi direkt linkli türkçe müzik konusu vardı o linki hatırlayan varmı yav? limitsiz internet buldum bi geceliğine sömüreyim... ?
-----------------------------Buydu sanırım ?
-
wking bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
-----------------------------Buydu sanırım ?
-----------------------------teşekkürler hocam :)
-
gerçekten sileni s'kebilirler :D