Site Karşılaştırması
-
http://www.yesilinsaat.com.tr/TR/INDEX/index.php
arkadaşlar bu iki site hakkında karşılaştırma yapmam gerekir.sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
1-site görsel tasarımları hakkında
2-site yapım teknikleri hakkında
3-site temaları hakkında
4-bannet,footer felan filan gibi tasarımları hakkında
5-gözünüze takılan iyi olan yanları kötü olan yanları hakkında
herkesin yorumlarını bekliyorum arkadaşlar ..
teşekkürler
-
öncelikle ilk gözüme çarpan ağaoglu asp diğeri php
edit: ağaoğlunun açılır menusü sothinkin menu şeysiyle yapılmış o linkleri google indexlemez . diğerinde açılır menü yok zaten
edit 2: yeşil inşaat sitesi sol alta ssl şeysi koymuş ama sitede ssl yok -
ağaoğlunda subdomainler yeni domainler adamlar her proje için ayrı site açmışlar arkadaş
agaoglunda alexa pr felan iyi durumda.
yeşilin üst menüsünü artisteer adlı(joomla wordpress drupal gibi open sourceların) tema programından alınmış gibi hatta aynısı :)
yeşilin en üstte iletişimin üstündeki ikonlarda gereksiz flashları cok da abartı değill hatta çok basit ve gereksiz. yeşilin projeler sayfası sitenin bütünlüğü acısından gayet güzel.
her ikisinede ilk baktıgım anda ilk dikkatimi çeken ve ilk baktıgım andada bir bok anlamadıgım şeleri sıralayım
aga da dikkat çeken projeler yesilde ise üst menü.
ikisindede anlamadıgım şeler
agada alt kısımdaki yazıların karmasıklıgı ve hangi kategoride neyi anlatmak istediği ?
yesilde ise flashlarla süslenmeye calısılmıs bakıncada bir anda anlam ve ifade vermeyen flashlar.
-
ewy arkadaşlar saollun başka görüşleri de bekliyorum proje ödevim için :))
-
ikiside basit sql injection yöntemlerini yemiyor:D
ağaoğlunun tasarımı daha şık.
ikisininde seo konusunda gram alt yapısı yok.
yeşilinşaatta açılmayan sayfalar var. bana hep güvensizlik vermiştir böyle eksiklikler*-)
ağaoğlunun giriş sayfasıda daha kullanışlıyken, yeşilinşaattaki rezalet diyebilirim. vs vs..
-
her türlü ağaoğlu
-
arkadaşlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz gözönüne alındı ,proje tamamlandı