Site Kuruyorum Daha Doğrusu Kurmak İstiyorum!
-
Beyler okulda 2 arkadaş ve ben site kurmak istiyoruz domain host alıcaz onlarıbiliyorz da duyduğumz kadarıyla birimizn bilgisayarı full açık kalıcakmış doğrumu?bide biz kodlamak istemiyoruz vbuletin fln mi lazım?
Şimdiden Teşekkürler!
-
Alacağın host zaten o işe yarıyor, senin yerine bilgisayarı sürekli açık biri var..
-
hostu niye alıyonki pc in açık kalacaksa yok öyler birşey :)
-
bilgisayarınızın sürekli açık kalmasına gerek yok.. site derken forum mu kurmak istiyorsunuz? forum deyince sadece vbulletin düşünmeyin zaten lisansı bi ton para ya benim gibi smf ya da dj_alper gibi phpbb kullanın derim. forum alternatifi olarak, drupal, wordpress, mkportal ve daha bi sürü seçeneğiniz var.. tabi bu saydıklarım php.. işin birde asp boyutu var tabi tercih sizin.
-
Domain + host için para ödersen adam zaten bilgisayarı 24 saat açık bırakıo senin için.. ödediğin para karsılıgında yani. pahalı değil fiyatları. tahribattada da hostcular war..
-
yaw hocam ben domain alıcam peki nasıl kurucam :D hiç bilmiyorum da
-
sen domain ve hostu al, kurulumunda filan yardımcı olurum.. (ÜCRETSİZ)
-
birileri bu konu hakkında saglam bi döküman yazıp siteye koysalar çok yardımcı olucaktır..yada varsa link verseler
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
sen domain ve hostu al, kurulumunda filan yardımcı olurum.. (ÜCRETSİZ)
hocam ben adma parayı vericem adam bana bişeymi yazıp vericek yani? -
Cia bunu yazdı:
birileri bu konu hakkında saglam bi döküman yazıp siteye koysalar çok yardımcı olucaktır..yada varsa link verseler
-----------------------------Aynen cok yararli olur bencede.
-
hayır hocam.. senin için hosting makinasında alan olusturucak ödediğin miktara göre. sen o alana atıcaksın dosyalarını. php mi yoksa asp sistemler mi kullancagına karar ver. yada dur ben sana msn adresimi werim ordan yardımcı olayım . pm atıyorum
Toplam Hit: 3727 Toplam Mesaj: 29