Site Sahiplik Belgesi
-
selam arkadaşlar bi yerden duydum site sahiplik belgesi veriliyormuş 24 temmuzda sonmuş bi bilgisi olan varmı nerden bulabiliriz bu belgeyi veya nereye müracat edicez.
-
bende site mod. luk belgesi veriyom |:
-
ste sahiplik belgesini nerden alıcaz.
-
8 vesikalık bi ikametkah alıp muhtara gidicen. İsmin geçiyosa evrağa gerek yok ne len bu tapu gibi bişey mi ?
-
her duyduna inanırsan oheeeyy :B öyle bişey olmuş olsa 24 temmuz neden son olsun ki :S sen başka bişey duşmuşsun :)
-
chebabazula bunu yazdı:
-----------------------------
ste sahiplik belgesini nerden alıcaz.
öle bir şeyi ilk defa duyuyorum ama eğer varsa öle birşey herhangi bi hosting firmasını ara sor istersen. -
onu hostsatanlardan istiyorlar site sahiplerinden değil.ben öyle biliyorum
-
seni yemisler. öle bise istemezler. anca .tr uzantılı domain kaydetmek istersen bi dünya belge isterler ki bununda söledigin belge ile alakası yok :) adının böle olduguna emin misin ? ayrıca nerden duydun ? :S
-
günün birinde web sitelerine tapu zorunluluğu getirirse Devlet. holy'den hızlı davranıp, tahribat.com'un tapusunu kendime çıkartırım :C
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------günün birinde web sitelerine tapu zorunluluğu getirirse Devlet. holy'den hızlı davranıp, tahribat.com'un tapusunu kendime çıkartırım :C
:D+9999 :D
-
ULEN site whoisine adımı yazmıyom birde sahipliğe adımımı yazacam komple beni içeri atsınlar :)
uyanığın biri sahiplik belgesi diye dolandırıyodur milleti :))
edüt: veriliyormuş evet 1 ay süresi kalmış ben yetki aldım belge yetkisi vermek için belge almak isteyenler pm yazsın banka hesap numaramı atayım
belge karfoyla gönderirim 278+kdv 300 ytl hadi bekliyom :)
Toplam Hit: 3587 Toplam Mesaj: 15