Site Yapımı Ücretli.
-
Şimdi tabiki verilen fiyata fazla diyenler olabilir. Çünkü ben gittiğimiz her müşteride aynı problemi yaşıyorum. Yok radyoda duymuş 250 lira demişler komşusuna sormuş bedavaya yaparım demiş. arkadaşı 500 liraya yaptırmış gibi gibi gibi. Sonuçta ajansın kalitesine göre değişir fiyat. Şuan kendi şirketimin fiyatlarını kırarak verdim. 1 sene önce çalıştığım yer olsaydı 4000-5000$ dan aşağıya fiyat çekmezdiki işi yine ben yapıcaktım. Kalite görecelidir arkadaşlar. İhtiyaçlar doğrultusunda yaptıracak kişi bir bütçe belirler ve ona göre bir hizmet alır. Sadece web sitesimi yaptırmak isteniyor? Yoksa tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak müşteri potansiyelinizi artıracak bir web sitesimi isteniyor? ki istenilen özelliklere bakarsanız en basiti bir full flash sitenin seo optimizasyonuna bu fiyatın kat ve kat fazlazı alınabilir. Ayrıca arkadaşın tarayıp buraya koyduğu teklifte eminim ki yazmak için yazılmış bölümlerde mevcut. Bir site map, iki üç meta tag al sana seo :) Kaliteli bir işlem yaptırırsanız sitenin tamamı xml den çekilebilir. Xml e de veriler db den girilir ve site full flashta olsa içine div lerle aynı bilgiler yerleştirildiği için google direk olarak bunları bulur, seo olayıda çözülmüş olur. Bu ve bunun gibi birçok mesai gerektiren işlem için 2500$ çok ama çok normal bir fiyattır. Anlayana :)
-
legendary bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi tabiki verilen fiyata fazla diyenler olabilir. Çünkü ben gittiğimiz her müşteride aynı problemi yaşıyorum. Yok radyoda duymuş 250 lira demişler komşusuna sormuş bedavaya yaparım demiş. arkadaşı 500 liraya yaptırmış gibi gibi gibi. Sonuçta ajansın kalitesine göre değişir fiyat. Şuan kendi şirketimin fiyatlarını kırarak verdim. 1 sene önce çalıştığım yer olsaydı 4000-5000$ dan aşağıya fiyat çekmezdiki işi yine ben yapıcaktım. Kalite görecelidir arkadaşlar. İhtiyaçlar doğrultusunda yaptıracak kişi bir bütçe belirler ve ona göre bir hizmet alır. Sadece web sitesimi yaptırmak isteniyor? Yoksa tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak müşteri potansiyelinizi artıracak bir web sitesimi isteniyor? ki istenilen özelliklere bakarsanız en basiti bir full flash sitenin seo optimizasyonuna bu fiyatın kat ve kat fazlazı alınabilir. Ayrıca arkadaşın tarayıp buraya koyduğu teklifte eminim ki yazmak için yazılmış bölümlerde mevcut. Bir site map, iki üç meta tag al sana seo :) Kaliteli bir işlem yaptırırsanız sitenin tamamı xml den çekilebilir. Xml e de veriler db den girilir ve site full flashta olsa içine div lerle aynı bilgiler yerleştirildiği için google direk olarak bunları bulur, seo olayıda çözülmüş olur. Bu ve bunun gibi birçok mesai gerektiren işlem için 2500$ çok ama çok normal bir fiyattır. Anlayana :)
-----------------------------Bütçe Önemsiz Sadece Memnuniyet Önemli İzmirde Çalıstıgım Firma Var Çokta İyi Bi Firma Telefon Açıyorum Sorunla İlgileniyorlar B2B Web Sitesi Yaptırdım Büyük Bi Yatırım Yaptırdım Ve Suan Sorun Yok Adamlara Güveniyorum Çok Çok İyi Fiyat Verdiler. Ve İşlerinide İyi Yapıyorlar
-
full flash site çıktıları hersayfa için xml çıkılması demek ve optimizasyon işlemi zor ama imkansız değil
flash yapıldıktan sonra iletişime geçin optimizasyonu yapalım
-
1. paketi action script 2.0 ile 1500$a yaparım.
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
legendary bunu yazdı:
-----------------------------
İzmirde faaliyet Gösteren kendi firmam adına standart teklifleri geçiyorum sana
TBT indirimi yaparım düşünürsen.
1. Paket 2500 $ + KDV2. Paket 1500 $ + KDV
-----------------------------Harbiden geçiriyrsunuz
-----------------------------Saçmalama ucuz bile vermiş fiyatı