Sitede Çalışmayan Yer Varsa..
-
diğer murid kardeşlerimin postlarını okuman dileklerimle rene :D asdsdad
-
Gelişmiş mesaj butonu şeklinde verilse iyi olur.İlk olarak girdiğimizde eklentisiz mesaj kutusu gelsin.Alttada gelişmiş mod diye buton olsun.Resim ekleyenler vs cart curt kullanacaklar ona tıklasınlar.
-
İşim gücüm yok rtemi sokacam lan siteye, götüm çatladı bunu yapana kadar zaten...
Böle ben cok memnunum valla :)
Acılırken yazacaklarınızı aklınızda toplayın sizde :D
-
PROTESTO:
Rene bu siteye Hizli Cevap eklentisini yüklemessen ben giderim ve yanimda bütün tahribati götürürm. Kendin gezersin artik sitede bos bos :D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------İşim gücüm yok rtemi sokacam lan siteye, götüm çatladı bunu yapana kadar zaten...
-----------------------------sanırım mesaj yazarken enterla bi alt hatta 3-4-50 alt satıra geçsende arada boşluk bırakmadan alt satırdan başlıyor ornek;sdfşsfmşrmgrgmdflgmimöfsdflkeğwrkweğrıteroeğyoıtpoyhşldfkmdşvmdşvmşlzmxcşlzmxcşzmcşmzxclşmzşxlcmzşcmzxşlczcmzcşzlmczcmlşfmaperjeırfjsdlfknsdkncvsdgvnsgpsjprtjsdfjspdfjfpapiafjapjasdjaspdjapsdjwprsfşmdfmaşfmaşsdmşasdamsdşşfnsdfknsşflshnşdfhslfşhslhdflsşhflşsdfhslfdhlasnafnadfnalfnaalnfalkndflasknflanfdlasknflanflaskfjsofhoertıshfldfaşfbjasfkjbasfbaşkfjbadbsabsdawjehwıouereıopwetyweutywutysdhfsdkfsbdkfsbjdfskjdfbssldfnlsjfdhsfjsfhksjdfksfoehworuwetyoweytoweyhtoweuıtyoweuryhwoueryhouwerwoeryowuerwerweasdnklweıjoprwjheoırhweıothwoethwoehtowhtsphfpsdfjpsjfpsdjfpsdjfspjffdsjpdfkjpsjfpsdjfphersatırdan sonra 2-3 kez enter tusuna basılmıştır... -
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------TorNaVida bunu yazdı:
----------------------------- evet site bugün yawas..
Ve.. dershaneden geliyoruz exploreri açıyoruz tahribat.com tıklıyoruz ana sayfa geliyo tam .login olcaz bi konu dikkatimizi çekiyo konuyu okuyoruz cvp vermek istiyoruz cvp vere tıklıyoruz login olun vs oluyoruz tekrardan ana sayfa karsımızda.
login olduktan sonra konuya cvp verdigimiz yerden başlamak istiyoruz :) -----------------------------abi sende giris yaptiktan sonra iki kere geri tusuna bas :D
bu arada rene ya su siteye beni hatrla secenegi eklersen cok iyi olur kafayi yicem amk giris yapmaktan :D
-----------------------------
+10 :D
-
nikoteen bunu yazdı:
----------------------------- renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------İşim gücüm yok rtemi sokacam lan siteye, götüm çatladı bunu yapana kadar zaten...
-----------------------------sanırım mesaj yazarken enterla bi alt hatta 3-4-50 alt satıra geçsende arada boşluk bırakmadan alt satırdan başlıyor ornek;sdfşsfmşrmgrgmdflgmimöfsdflkeğwrkweğrıteroeğyoıtpoyhşldfkmdşvmdşvmşlzmxcşlzmxcşzmcşmzxclşmzşxlcmzşcmzxşlczcmzcşzlmczcmlşfmaperjeırfjsdlfknsdkncvsdgvnsgpsjprtjsdfjspdfjfpapiafjapjasdjaspdjapsdjwprsfşmdfmaşfmaşsdmşasdamsdşşfnsdfknsşflshnşdfhslfşhslhdflsşhflşsdfhslfdhlasnafnadfnalfnaalnfalkndflasknflanfdlasknflanflaskfjsofhoertıshfldfaşfbjasfkjbasfbaşkfjbadbsabsdawjehwıouereıopwetyweutywutysdhfsdkfsbdkfsbjdfskjdfbssldfnlsjfdhsfjsfhksjdfksfoehworuwetyoweytoweyhtoweuıtyoweuryhwoueryhouwerwoeryowuerwerweasdnklweıjoprwjheoırhweıothwoethwoehtowhtsphfpsdfjpsjfpsdjfpsdjfspjffdsjpdfkjpsjfpsdjfphersatırdan sonra 2-3 kez enter tusuna basılmıştır...-----------------------------
hacı cok güzel ornek vermişin + boyle uzun msj yazınca sitede estetik kalmıyor yanlardan taşıp tüm goruntu mıcılıyor bunuda el atarsa rene super olucak :D
orneğin yukarıya bakın sanki yalova depremindeki bloglar birbirine girmiş :)
-
giris yaptiktan sonra bir konuya tiklayinca tekrar giris yapmanizi istiyorsa konuya tiklamadan once bi defa f5 yapin duzelir.
keramet f5 de
-
hacı bu arada a.koduk forumun :)ama onlarda doru düzgün yapsın demi ama
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------hacı bu arada a.koduk forumun :)ama onlarda doru düzgün yapsın demi ama-----------------------------
katılıyorum + 100 :Pp