Sitede Lisansli Ürünleri Bedava Vermek
-
Diyelim ki yeni bir site yapmayı düşünüyorum(mesela) lisanlı ürünleri ücretsiz yayınlıcam (mp3,kitap gibi) başımın belaya girmemesi için ne yapmalıyım? alan adını nerden almalıyım?
-
siteyi engellerler galiba mp3 paylaşımından dolayı :)
-
mp3 sadece bi örnek mp3 yayınlamıcam
-
linkleri mesaj sayısına göre kısıtlayabilirsin misal yeni üye olan biri bu vermiş oldugun ürünleri indiremez eger sitede bilmem kaçtane mesaj atarsa indirebilir?
-
eğer full paylaşım yaparsan, önce uyarı çekerler dikkate almazsan siteyi engellerler ve dava açarlar hakkında
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
linkleri mesaj sayısına göre kısıtlayabilirsin misal yeni üye olan biri bu vermiş oldugun ürünleri indiremez eger sitede bilmem kaçtane mesaj atarsa indirebilir?
-----------------------------
aynı tahribattaki kefillik gibi hemde sitenin hiti artar :) sloganda: girdikçe kazan -
ziyaretçilere mp3 bölümünü gösterme. Üye olan ve 5 post atanlar görebilsin. Birnevi önüne geçebilirsin. Ama şikayet edilirse yine kurtuluşun yok. Tüyap ilk bi uyarı maili yollar sana. Eğer mp3 e devam edersen mahkeme kapatır siteni
-
biz ona warez diyoruz :)=
bizim aleme gireceksen kurnaz olacaksın bizim piyasada ibne çok çekemeyenler birbirlerini şikayet ediyo :)=
-
warez işi tecrube ister böyle sorularla girersen göte gelirsin :)
şahsen ben bilgisizlikten girmedim sende girme bence
-
Sitenin hostuna bişey yukleme ve sitenin girişine yazı yaz bitane hiç bişey olmas istedigini paylaş
-
Arkadaşında dediği gibi. sitenin dosyalarının bulunduğu hosta warez olan hiçbişiyi upload etme.
örnek;
warez bi paylaşımı rapidsahare den bi link koydun siteye. senin yaptığın kendi hostunda text bazında bir yazı yayınlamak sadece. yani dava vs durumlarında kendini bu şekilde savunabilirsin.
ne yapabilirsin. evine bi tane hosting server kur tüm paylaşımlar burada olsun. hostunuda ücretli herhangi biyerden al.
ilk aklıma gelen bu oldu bak güsel fikir aslında ben de deniyim :)