folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Sitede Lisansli Ürünleri Bedava Vermek

Sitede Lisansli Ürünleri Bedava Vermek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

Diyelim ki yeni bir site yapmayı düşünüyorum(mesela) lisanlı ürünleri ücretsiz yayınlıcam (mp3,kitap gibi) başımın belaya girmemesi için ne yapmalıyım? alan adını nerden almalıyım?

====>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    siteyi engellerler galiba mp3 paylaşımından dolayı :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek
    mp3 sadece bi örnek mp3 yayınlamıcam

====>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    linkleri mesaj sayısına göre kısıtlayabilirsin misal yeni üye olan biri bu vermiş oldugun ürünleri indiremez eger sitede bilmem kaçtane mesaj atarsa indirebilir?

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    eğer full paylaşım yaparsan, önce uyarı çekerler dikkate almazsan siteyi engellerler ve dava açarlar hakkında

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    olivetti bunu yazdı:
    -----------------------------
    linkleri mesaj sayısına göre kısıtlayabilirsin misal yeni üye olan biri bu vermiş oldugun ürünleri indiremez eger sitede bilmem kaçtane mesaj atarsa indirebilir?
    -----------------------------
    aynı tahribattaki kefillik gibi hemde sitenin hiti artar :) sloganda:  girdikçe kazan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek
    ziyaretçilere mp3 bölümünü gösterme. Üye olan ve 5 post atanlar görebilsin. Birnevi önüne geçebilirsin. Ama şikayet edilirse yine kurtuluşun yok. Tüyap ilk bi uyarı maili yollar sana. Eğer mp3 e devam edersen mahkeme kapatır siteni
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

biz ona warez diyoruz :)=

bizim aleme gireceksen kurnaz olacaksın bizim piyasada ibne çok çekemeyenler birbirlerini şikayet ediyo :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

warez işi tecrube ister böyle sorularla girersen göte gelirsin :)

şahsen ben bilgisizlikten girmedim sende girme bence

Konumu silenlere inat kürdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Sitenin hostuna bişey yukleme ve sitenin girişine yazı yaz bitane hiç bişey olmas istedigini paylaş

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Arkadaşında dediği gibi. sitenin dosyalarının bulunduğu hosta warez olan hiçbişiyi upload etme.

örnek;

warez bi paylaşımı rapidsahare den bi link koydun siteye. senin yaptığın kendi hostunda text bazında bir yazı yayınlamak sadece. yani dava vs durumlarında kendini bu şekilde savunabilirsin.

ne yapabilirsin. evine bi tane hosting server kur tüm  paylaşımlar burada olsun. hostunuda ücretli herhangi biyerden al.

ilk aklıma gelen bu oldu bak güsel fikir aslında ben de deniyim :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
Toplam Hit: 1955 Toplam Mesaj: 12