Sitede Sağ Tuşu Engelleme
-
strudll bunu yazdı:
-----------------------------
hoca sağ tuş engelliycende nolucak veya farklı kaydet filan bunları engellesen nolurki, biraz bilgisayar kullanmasını bilen biri çok rahat bi şekilde bütün sitenin içeriğini kopyalayabilir ne yaparsan yap, flash olarak koysan bile. bence amatörce şeyler bunlar ve hiç gerek yok bunlara.
-----------------------------Hocam öle de ben koyuyorum dökümanı siteye.Adam copyala yapıstır yapıyor kendi sitesine koyuyor.Sonra bakıyorum benim konu 10 sitede var ama hiç biri kaynak bile göstermemiş.
Ne kadar adam engellersem o kadar iyi
-
Ben onceden tbt 'den c/p yapiordum . Uye olamiordum ama surekli takip ediordum :D :D
-
<BODY oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false" >
<script type="text/javascript">
//form tags to omit in NS6+:
var omitformtags=["input", "textarea", "select"]
omitformtags=omitformtags.join("|")
function disableselect(e){
if (omitformtags.indexOf(e.target.tagName.toLowerCase())==-1)
return false
}
function reEnable(){
return true
}
if (typeof document.onselectstart!="undefined")
document.onselectstart=new Function ("return false")
else{
document.onmousedown=disableselect
document.onmouseup=reEnable
}
</script>
</body>hesader veya footer e ekle :) çok aramıştım 2 kod buldum birini mitden birisi aldı bende 2 kodu birleştirdim :)
örnek site www.hepsibeles.net :)
-
dj alperinki cok pis işlior tbt ye ilk üye olduumda onun konuları vardı heryerde sağ tus kitlemeyi arıyordu ve sonunda becerdi ^^
sağ tus engellesende calmak isteyen gene calar ctrl+C calısıyor,,,, ctrl+u [kaynağı görüntüle] yapar ordan kopyalar kafa basıyorsa ;)
Flash la yaparsan b*k calar x) gider eliyle yazar :D