Sitede Video İzletmek İçin Hangi Flash Player Ve Html Kodları Kullanıyorsunuz?
-
Site üzerinde her türlü video uzantısını oynatmak için ücretsiz olarak kullandığınız flash player hangisi banada lazım oldu şuan bitane. En çok video uzantısını destekleyen hangisi?
-
flv player a bak,
artık hepsini birden destekleyen bir editör bilmiyorum,
flv,mp4 bir
avi bir olarak bulabilirsin., Yalnız html5 in böyle bir olayı varmı bilmiyorum.
Ayrıca 2 farklı playerida veri tabanına eklerken uzantısınıda ayrı ekleresen yada uzantısını bi şekilde çekersen videonun
o uzantıya göre şu player gösterimde olsun diyebilirsin.
Fantezine kalmış.
http://flvplayer.com/free-flv-player/ burdan kendi tasarımını yapıp, kodları alabilirsin flv player için.
Buraya kodları ekliyip, veritabanını şişirmiyim :))
Avi için se.
http://www.htmlforums.com/archive/index.php/t-9085.html
http://www.ehow.com/how_5894757_embed-avi-players-pages.html
Buralara bakabilirsin.
Kolay gelsin
-
Bunu tam olarak veri tabanına nasıl eklemek gerekiyor ?
-
Sezpanhe bunu yazdı:
-----------------------------Bunu tam olarak veri tabanına nasıl eklemek gerekiyor ?
-----------------------------Botmu yapıyorsun yada direk upload ile kendinmi yüklüyorsun bilmiyorum ama
dosyanın ismini yazdırdın diyelim.
bulent_ersoydan_igrenc_sarki.mp4 olsun
explode(); ile noktadan sonrasını bölersin ve uzantıyı ayrı aldırırsın bunu ya veri tabanına eklerken yada veri tabanından çekersen anlık olarak yapabilirsin.
Senin tercihin, sistemi nasıl kullanacaksın bilmediğimden, daha sonradan güncelleme felan olacaksa video da , yani video adı değişicekse, veri tabanınana normal
ekle, ancak yok ben ekleyecem bir ömür öyle kalacak diyorsan veri tabanına eklerken böyle eklersen daha hızlı olur diye düşünüyorum.
Tabi milisaniyeler oynar... İşlemcini eklerken kas, insanlar birden yüklenme yapınca kasmaz ekstradan.
Ya aslında çokda kasmaz ben olsam eklerken yapardım ama ...
Uzantıyı almak için diğer yöntem için str fonksiyonuna ba sondan 4 hane yi aldır mesela. bölede yapabilirsin...
-
@SnipeTR
hocam çok sağol.
Bunlar reklam koyuyor ama player üstüne düz sade olanı varmı :(
-
O zaman ücretini verip alacaksın :))
Ya aratşrırısan bunların reklamsız olanlarıda var piyasada benim zamanım yok iş yerindeyim çalışıyorum.
Birde bunları araştıramamı bekleme benden.
Hem bu işlerin içine girip öğrenmek istiyorsan ben sana yol gösterdim, o yoldan gidersen bir çok şeye hatta daha fazlasına ulaşabileceksin.
Free flv player diye arat, reklamsız flv player diye arat...
Hiç bi şey bilmiyorsan en sevdiğin video sitesine gir kaynak koldarından ordaki flv playarı çek,,,
bunu yapabilmek için swf yi de çekmen lazım bunun içinde online swf dowload diye arat swf yolunu yaz...
Gördüğün gibi direk ben sana bunu verirsem sen hiç şey öğrenemezsin....
:))
Ayrıca çok gelişmiş çok harika playerlar var...
Tbt de aratırsan sanırım "alexalebek" olması lazım ücretli playerların warezlerini paylaşmıştı 1 sene önce....
Ordan isimlere bakarsın sonra sende download edebilirsin....
-
Hocam zaten bu kadar yazı yazana kadar google'ı açsan bulurdun playerı :)) İki dakka arama yapmamak için destan yazmışın :D
Tamm ben bakayım uygun bişey, eklerim burayada bulunca
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------Hocam zaten bu kadar yazı yazana kadar google'ı açsan bulurdun playerı :)) İki dakka arama yapmamak için destan yazmışın :D
-----------------------------Sen buraya yazana kadar en başta açsan googleyi sende bulurdun.. Adam yardım etmiş açıklamış o kadar hala ne diyon..
-
blackmir bunu yazdı:
-----------------------------cemnet bunu yazdı:
-----------------------------Hocam zaten bu kadar yazı yazana kadar google'ı açsan bulurdun playerı :)) İki dakka arama yapmamak için destan yazmışın :D
-----------------------------Sen buraya yazana kadar en başta açsan googleyi sende bulurdun.. Adam yardım etmiş açıklamış o kadar hala ne diyon..
-----------------------------o işin geyiği bende farkındayım adamın yardım ettiğine
-
Piştt :))
Sakin olun....
2. nizde şaka yapıyorsunuz kabul :)) güzelim konuyu mahvetmeyin..
Bulunca buraylada paylaş belki diğer arkadaşlarında işine yarabilir.
-
Benim öğrenmek istediğim bir diğer konu benim sitemin veritabanı sınırlı. video sitesi olarak kullanmak istiyorum. (videodan kastım online film sitesi ) online filmi izlettirmek için filmi pc ye indirip daha sonra veritabanına atmam mı gerekiyor ? yoksa filmi pcye indirmeden ( internet download manager ile çekiyormuş gibi yapıp üstündeki kaynak adresi alsam ) sitede yayınlayabilirmiyim ? yanlış bir bilgide öğrenmiş olabilirim bir yerlerde böyle yazıyordu hatırladığım kadarıyla.