Sitede Yeni Düzenleme :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Üyelerin profil kısımlarını köküyle değiştirdik...

Artık imza ekle tuşuda yok mecbur ekliyeceksiniz..

Yeni konu acma konu editleme yeni mesaj atma mesaj editleme kısımlarıda sıfırlandı.

En kısa zamandada firefox işini çözecez işte..

Holyle birlikte sabahtan beriçalışıyoruz...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek
    imzama userbar ekliyebilecekmiyim yani ? :Pp

the one and only yaramaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    profil öz geçmiş gibi olmuş amk :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

rene abi profil'deki resim üst tarafta olsa daha güzel olcak gerisi süper olmuş:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bir de üyenin açtığı başlıklar veya son mesaj attığı başlıklara tıklandığında neden yeni pencerede açılıyor?

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Senimi kıracaz resmi üste aldım...

Aynı penceredemi acılsın? Kolaylık olur die yaptım..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    profil guzel olmu$
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

Elinize saglik yeni hali daha güzel olmus ((:

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    GLaDio bunu yazdı:

profil guzel olmu$

Neyimiz kötüki gladio?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yaw bırakın bu işleri rene :D nerde bizim yeni portal sen onu söyle.Yoksa oı iş yattı mı ?Bu foruma devam ediyorsunuz.Ayrıca herşey süperde şu forumda smile ve yazı renklendirme oynama işine hastayım kıl oluyorum yaw.

Ellerinize sağlık neden msnden yazdığım yazı 3 saat sonra cevap lanıyor anladım :D Bu aralar kimse yok zaten decayı zor buluyorum sen desen ucmuşsun anttiky yok dedim ne oluyoruz.

Edit:Ayrıca şu üyelik bilgislerini düzenle sayfasını dğeiştirseniz çok daha iyi olacak.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    walla abü siz bence  v10 u cıkartmama için bize böle şirinlik yapıyonuz gibi geliyor :D:D  şu firefox olayınıda hallettinizmi oaly çözülecek yavv walla deli oldum firefoxdan bak ieden cvp yaz ne manyuaklık ::D  profil güzel olmuş süper hatttaaaa
Toplam Hit: 4204 Toplam Mesaj: 27