Sitedeki Havuzun Kullanım Saatleri
-
Iyi geceler yandaki sitedeki havuzu site sakinleri gece 1 2 ye kadar kullanıyor ve odam havuz tarafında olduğu icin sesten uyuyamiyorum tatil sitesi felan değil normal ev bunun belirli bir saati varmidir ?
Mod not. Kategorilere dikkat edelim.
-
hocam bir havuz :) 12 saat açık kalamaz saglık açısından etik degil yarın ara saglık bakanlıgını havuzu kapattır
-
Aslında bir çocuk havuza sıçsa herkesin hevesi kaçar gibi
-
Gorgusuz olmak farkli birsey :)) oyle olunca 12 saat değil 20 saat girerler :))
-
hocam sımdı havuzdan cıktım ıslak ıslak yazıyorum sabah 8 aksam 6 çalısıyoruz. yaz vaktı spor hak getire 1 saat 2 saat yuzsek ne ala bunada skntı yapmayın 3 ay katlan komsu komsunun kulune muhtactır ;)
-
HeyQirs bunu yazdı
hocam sımdı havuzdan cıktım ıslak ıslak yazıyorum sabah 8 aksam 6 çalısıyoruz. yaz vaktı spor hak getire 1 saat 2 saat yuzsek ne ala bunada skntı yapmayın 3 ay katlan komsu komsunun kulune muhtactır ;)
Eyvallah hocam edebiyle girene ne diceksin bizde 8 5 çalışıyoruz ama gireceksende guzelce yuzer sessiz cikarsin degisik hareketlere girip kendince yeni atlama stili yaratip ortaligi kaldirirsa kusura bakma oyle komsuya :))
-
site yönetimi karar alırsa olur. bir dahaki toplantıda daha az ses yapmalarını söyle gerekirse uyarı astır havuza.
-
angels_demos bunu yazdı
site yönetimi karar alırsa olur. bir dahaki toplantıda daha az ses yapmalarını söyle gerekirse uyarı astır havuza.
Diyelim ki site karar aldi 24 saat açık olmasina dair 24 saat havuza girebiliyorlarmi yani bunun ust siniri yokmu hocam ? Bu arada benim site degil yan sitenin havuzu
-
seagate189 bunu yazdıangels_demos bunu yazdı
Diyelim ki site karar aldi 24 saat açık olmasina dair 24 saat havuza girebiliyorlarmi yani bunun ust siniri yokmu hocam ? Bu arada benim site degil yan sitenin havuzu
Hoca sen sicmissin ancak oynayacak cubuk bulamiosun o is ancak aksam 11 den sonra olur o da polise ses siniri ihlali diye ancak oda pek sonuc olmaz gibime gelio sen en iyisi iyi bir pen ustasi guzelde bir klima almaya bak :(
-
Yeri değil ama bu havuz seramikleri çok pahalı ucuza nasıl alırım bileni göreni var mı, ya da epoksi kaplasam orta 4mm taşlar arasına daha mı ucuza gelir, ne yapılabilir daha ucuza gelmesi için?
-
Yapacağın olay aynen bu aga,