folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sitedeki Kişileri İyi Tanıyın...

Sitedeki Kişileri İyi Tanıyın...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, dediğim gibi benim kaybım 80-100 tl. bu beni ne süründürür nede güldürür. Bazı arkadaşların dediği gibi kimseyi tanımadan yada araştırmadan pek iş yapmıyorum ama site içerisinde bulunan arkadaşlara genel manasıyla güven duyulduğu için bende gönül rahatlığıyla alışverişimi yaptım.

Ben kaybettiklerim için üzülmüyorum, sadece siteyi kullanan diğer arkadaşları uyarma ihtiyacı hissettim. Yoksa paramın peşinde değilim. Bilen kimse varmı bilmiyorum, meslek olarak polisim. Bir insanla uğraşmak istesem sonuna kadar uğraşırım ama değmeyeceğini bildiğim için tenezzül etmiyorum. Niyetim dikkatli olunması...

-----------------------------------------------

Şimdiye kadar iyiydi dostum tavrında senin yanındaydım ( olmama ihtiyacım yok belki ya ) ama şu meslek olarak polisim. Bir insanla uğraşmak istesem sonuna kadar uğraşırım bölümü var ya. İşte Türkiye ..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Host falan alacaksan

emnimax  ı tke geçerim

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

yenı olan murıtlerle ıs yapanken kım kefıl olmus tanıyor mu vs dıkkat edın sonra yapn atlamayın

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

onu belirtirken illegal bir yoldan söz etmiyorum. Sadece ne yapılması gerektiğini ve ne şekilde hareket edilmesi gerektiğini bildiğimi kastetmek için yazdım. Başka noktaya çekme lütfen ;)

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:
    -----------------------------

Host falan alacaksan

emnimax  ı tke geçerim

-----------------------------

kaç yıldır çalışıyosun emnimax ile :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 2132 Toplam Mesaj: 16