Sitedeki Kişileri İyi Tanıyın...
-
Arkadaşlar, dediğim gibi benim kaybım 80-100 tl. bu beni ne süründürür nede güldürür. Bazı arkadaşların dediği gibi kimseyi tanımadan yada araştırmadan pek iş yapmıyorum ama site içerisinde bulunan arkadaşlara genel manasıyla güven duyulduğu için bende gönül rahatlığıyla alışverişimi yaptım.
Ben kaybettiklerim için üzülmüyorum, sadece siteyi kullanan diğer arkadaşları uyarma ihtiyacı hissettim. Yoksa paramın peşinde değilim. Bilen kimse varmı bilmiyorum, meslek olarak polisim. Bir insanla uğraşmak istesem sonuna kadar uğraşırım ama değmeyeceğini bildiğim için tenezzül etmiyorum. Niyetim dikkatli olunması...
-----------------------------------------------
Şimdiye kadar iyiydi dostum tavrında senin yanındaydım ( olmama ihtiyacım yok belki ya ) ama şu meslek olarak polisim. Bir insanla uğraşmak istesem sonuna kadar uğraşırım bölümü var ya. İşte Türkiye ..
-
-
yenı olan murıtlerle ıs yapanken kım kefıl olmus tanıyor mu vs dıkkat edın sonra yapn atlamayın
-
onu belirtirken illegal bir yoldan söz etmiyorum. Sadece ne yapılması gerektiğini ve ne şekilde hareket edilmesi gerektiğini bildiğimi kastetmek için yazdım. Başka noktaya çekme lütfen ;)
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
Host falan alacaksan
emnimax ı tke geçerim
-----------------------------kaç yıldır çalışıyosun emnimax ile :)