Site'den Dolayı Başım Belaya Girer Mi ?
-
bizi mi sikmeye calisiyon sen. insallah virus yemedik
-
eğer virüs girmişsse seni

haydoya emanet ediyorum o halleder :))))
-
virus girsede girmesede ben sikayet ettim arkadas. ayar oldum
eklenti. r10 da ki davadan haberi var elemanin birde konu altina ben degilim yazmis. siteden uzaklastirmislar. eger virus konusu dogruysa burdan da banlansin
-
la panik yapmayın adam bişi sormuş alt tarafı :)
-
http://www.sayyac.com/tr/stats/unique_visitors/canafar
kişisel bilgileri bu linkte paylaşıyorsun . ip,location, arama yaparkenki girdiği anahtar kelimeler alenen burada yayınlanmış.
hoca script'i domaini bilmem ama bundan dolayı canın çok yanabilir.
-
ya ne virüsü ne davası siteye girince bişi olmuyo neraj etmeyin sadece merakımdan sordum dava filan yok ortada benn de olur mu diye size sorayım dedim bi de nereye şikayet ediyonuz merak ettim botla google sonuclarını cıkartıyorum google'ın aynısı gidip google a prim yaptırıcanıza gelin benim siteden arama yapın yerli malı türkün malı her kes bunu kullanmalı ilerde tutarsa filan farklı tasarımda yaparım güzel olur gibime geliyo =)
-
dolandırıcılık ve etik olmayan hareketlerinden dolayı r10 dan uzaklaştırılmış bir kullanıcı kanımca buradanda uzaklaştırılmalı rene bu duruma el atar gibime geliyor...
-
bütün sitelerde senin siteyi virüslü olarak tanıtıyorlar tarayıcıyı kitliyor diyorlar direk
anasayfa olarak yerleşiyor diyorlar
sanırım herkes yanlış anlamış olamaz vardır birşeyler :W
bela konusunda ise her türlü gelir hocam kurtuluşu yoktur dikkat etmek lazım 16k hit alıyorsun
madem girdin bir işin içine en azından birşeyler yapıp ucundan da olsa para kaldır biraz geç olmadan
tahminim 1-2 güne site gümler bu olaylardan sonra
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------
dolandırıcılık ve etik olmayan hareketlerinden dolayı r10 dan uzaklaştırılmış bir kullanıcı kanımca buradanda uzaklaştırılmalı rene bu duruma el atar gibime geliyor...
-----------------------------r10da banlamaıdıkları adam yok, orda banlı diye burda banlanmasına da gerek yok.
amerikada bile bi eyalette suç işleyip diğerine geçiş yaparsan ve o orada suç değilse hayat güllük gülistanlık devam ediyor :D
**
Hocam bu scripti versene? xD
-
http://www.avg.com.au/resources/web-page-scanner/

Congratulations! LinkScanner Online did not find any exploits. Scanned: Monday, May 17, 2010