Sitelerimin 'K' Denen Değerine Nereden Bakabilirim?
-
Bu K olayı sanırım 1K=1000 demek oluyor. İngilizlerin günlük hayatta kullandıkları 1000 dolar için 1k dedikleri gibi sanırım.
Neyse ben sitelerim K değerlerini nereden öğrenebilirim?
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
Bu K olayı sanırım 1K=1000 demek oluyor. İngilizlerin günlük hayatta kullandıkları 1000 dolar için 1k dedikleri gibi sanırım.
Neyse ben sitelerim K değerlerini nereden öğrenebilirim?
-----------------------------bahsettiğin olay en fazla web sitesi istatistiklerinde kullanılır hocam, mesela 5K hit alıyor aylık dersin.
-
bi yerden baktım 58K diyor. Muhtemelen bu aylık sonuç. la benim site 58,000 hit alıyorsa ben neden para kazanamıyorum :D
-
sayyac yada google analytics kur sitene günlük hit örnk 15.000 = 15k :)
-
Bi türlü alışamadım şu k olayına :)
www.onlinewebstats.com
www.sayyac.com
www.google.com/analytics
En iyileri bunlar.Bu sitelerden herhangi birine üye olup gerekli kodu yerleştirdikten sonra gelen giden ziyaretçi sayısı ve detaylı istatistikleri görebilirsin hocam.
-
google analytics varmış zamanında eklemişim, baktım ordan cidden 58k imiş. satılık site var :D
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------
google analytics varmış zamanında eklemişim, baktım ordan cidden 58k imiş. satılık site var :D
-----------------------------ne sitesi hocam bu 58klık
-
Merak ettim siteyi, pm ile adres alabilir miyim?
-

diyor bir site. ancak benim pr hala 0. google analytics te dizini fakrlı yazmışım orda saçma sapan bişi gösteriyor.
-
Hocam sanırım o boyutu oluyor
-
sayyac.comdan sayac ekle sonra gerçek hiti söyle gerçekten o kadar mı merak ettim.