Siteleriniz Hitlendirilir
-
Fiyat ne kadar ustad
-
hacı abi bunu yaptırırken dikkat edin, beni yakaladı gugıl.
az az alın acele etmeden sanki organik olarak hitiniz yükseliyormuş gibi. Bir konuya bol hit almaya başlayın.
Sanki bi anda o konu meşhur gibi. Olabildiğince yapay olmamasına dikkat edin.
Bi anda 10 -20 hitin varken 100-200 alırsan çakıyor adam.
-
neverland bunu yazdı
hacı abi bunu yaptırırken dikkat edin, beni yakaladı gugıl.
az az alın acele etmeden sanki organik olarak hitiniz yükseliyormuş gibi. Bir konuya bol hit almaya başlayın.
Sanki bi anda o konu meşhur gibi. Olabildiğince yapay olmamasına dikkat edin.
Bi anda 10 -20 hitin varken 100-200 alırsan çakıyor adam.
haklı olabilirsin okadar kişiye bastım şimdiye kadar linkleri daha hiç ağlayan duymadım
-
fiyat verirmisin hocam
-
EcHoLL bunu yazdı
haklı olabilirsin okadar kişiye bastım şimdiye kadar linkleri daha hiç ağlayan duymadım
Kötü bir şey demedim abi, hizmet alınca seo için baya olumlu etki yapıyor. Almalarını tavsiye ederim, sadece yüzlerce hiti hiç hit almayan siteye bi anda çekmesinler dedim.
Adsense falan varsa uçuyor ne yazıkki.
-
.
-
neverland bunu yazdıEcHoLL bunu yazdı
Kötü bir şey demedim abi, hizmet alınca seo için baya olumlu etki yapıyor. Almalarını tavsiye ederim, sadece yüzlerce hiti hiç hit almayan siteye bi anda çekmesinler dedim.
Adsense falan varsa uçuyor ne yazıkki.
adsense olanlar için sıkıntı olabilir ama bu sıralamadaki mevcut sitelerini PA değerlerini artımak için özellikle yazı vs satanların işine gelicek bir iş
-
İş alımı Devam Shell satışıda mevcut Dilediğiniz Miktarda shell sağlaya bilirim 2 3 sayfadaki sitelerinizi 1 sayfaya kalıcı olarak çakabilirim çalışmak isteyenlere kapılar açık :)
-
Hocam hayırlı satışlar aklımda bir proje varda yaparsam onun için almayı düşünüyorum fiyat yollayabilir misin acaba ??
-
Hocam az zaman sonra çalışacağız proje bitti gibi
ki bana da çok yakınsın
Hayırlı işler
İyi bayramlar