folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Siteleriniz İçin Resim Optimizasyonu, Resmi Sıkıştırmak Ve Göreve Göre Ayarlamak

Siteleriniz İçin Resim Optimizasyonu, Resmi Sıkıştırmak Ve Göreve Göre Ayarlamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Okuyun öğrenin ebooklara para vermeyin araştırın geliştirin adamı hasta etmeyin.

:D :D Buarada gtmetrix raporunun google'a bir etkisi yok gzip'te filan kafası karışıyor zaten page speedin :) Gtmetrix'e göre 10 mb websayfası 2 sn'de yükleniyor. 200 kb web sayfası ise 3 dakikada :)

gt metrix i sayfa hızı için kullanan kaldımı ki ?

Önemli olan neyin limit dışıdan olup neyin puan düşürdüğünü fazlalılığını azlığını görmek.

Ki bu sitede en kalitelilerden biri bunun için.

ayrıca kaliteli site kullanıcı dostudur kullanıcı dostu siteyide google sever bi işekilde merak etmeyin siz :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

Okuyun öğrenin ebooklara para vermeyin araştırın geliştirin adamı hasta etmeyin.

:D :D Buarada gtmetrix raporunun google'a bir etkisi yok gzip'te filan kafası karışıyor zaten page speedin :) Gtmetrix'e göre 10 mb websayfası 2 sn'de yükleniyor. 200 kb web sayfası ise 3 dakikada :)

gt metrix i sayfa hızı için kullanan kaldımı ki ?

Önemli olan neyin limit dışıdan olup neyin puan düşürdüğünü fazlalılığını azlığını görmek.

Ki bu sitede en kalitelilerden biri bunun için.

ayrıca kaliteli site kullanıcı dostudur kullanıcı dostu siteyide google sever bi işekilde merak etmeyin siz :)

Evet de hocam css spritemış kullanılmayan css taglarıymış çok saçmalıyor ya. Ölüm haline geliyor %65i gördüm ıkına ıkına. En son gzip, css sprite filan istedi saldım ben de. Ya css dosyası tüm css taglarını topluyor bazı yerlerde bunlar kullanılmıyor olamaz mı?

Hem ben haber resimlerini nasıl sprite yapayım :)

Sinir oldum valla.

Yoksa en azından bir standart seviyesini kontrol etmek için yararlı birşey.

iyibu! yeniden..
Toplam Hit: 2263 Toplam Mesaj: 13