Sitem Hacklendi
-
yedeğin yokmu?
-
forumlar sağlam bu arada sadece portalın acıgını bulmuş. bazı 777 ayarlarını 400 yaptım .bakalım ne olacak
-
Yavşağa bak sen hem tam sayfa index atıyor sonrada uyarı hasss.. ordan uyarı böyle mi olur maksat zone almak başka bir şey işte uyarıymış geç bunlar bu tip herifleri vereceksin savcılığa köpek gibi yalvarsalarda vazgeçmeyeceksin şikayetinden normalde savcılığa verme taraftarı değilimdir ama tüm sitelere aynı index basılsa bu çocukluk değil artık kasti dir
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
Turkish Spy's Group
Copyright 2009 © RootinQ Co.indexin altına copy atmış :D
-----------------------------puhahahaha :D moda oldu bunu yazmak sağa sola
-
bütün hack indexlerini tek bi insan mı yapıyo ne lan bu..
harf yerine rakamlar, büyüklü küçüklü nickler, altta copyright ibaresi (taşşaklı bi firma sanki co. yazmış bi de sonuna)..
zemin siyah, font kırmızı ve beyaz, antik kuntik nickler..
bana denk gelse direk vericem mahkemeye kaç tanesinden kurtulsan kârdır..
-
aynen bana denk gelirse direk mahkemeye vericem 3-5 sene evvel mahkeme felan kimse bilmezdi hack olayları havada uçuşurdu. artık o devir kapandı ya yapıcı olucaksın yada yapıcı. eğer yıkıcı olursan mahkemede seni yıkar bi güzel temizler... arkadasım mahkemeye ver derim...
-
bende geçmişte buldumu acımazdım.
Site kuruyorsan ya bu işi bilenlere yaptıracaksın yada böyle hacklenme, deface durumlarında birşey demeyeceksin.
-
zumsuk bunu yazdı:
Site kuruyorsan ya bu işi bilenlere yaptıracaksın yada böyle hacklenme, deface durumlarında birşey demeyeceksin.
-----------------------------Bende verme taraftariydim birgun matematik hocasi bana dava acildigini ogrenince acan kisiye salak dedi neden dedim egerki dedi bir site kurmussan ve sen yapiyorsan hic acik birakma hacklemesinler isi dogru yap egerki kolay hackleniyorsa acik birakmissindir senin sucundur kimseyi mahkemeye verme demisti simdi hak vermeye basladim adama :)
-
yahu amma cok hacker var minaki...
-
Claros bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Bende verme taraftariydim birgun matematik hocasi bana dava acildigini ogrenince acan kisiye salak dedi neden dedim egerki dedi bir site kurmussan ve sen yapiyorsan hic acik birakma hacklemesinler isi dogru yap egerki kolay hackleniyorsa acik birakmissindir senin sucundur kimseyi mahkemeye verme demisti simdi hak vermeye basladim adama :)
Hocan Saçmalamış açık var diye hacklemek zorunda mı hackleyen kişi açık bıraktıysa onun suçuymuş etrafta bir sürü katil dolaşıyor ve ben çelik yelekle dolaşmıyorum ne yani o adam beni öldürürse çelik yelek takmadım diye benim suçum mu? öldürülmek