Sitem Hakkında Önerileriniz.?
-
Hocam bu feyk üyelikleri açarken üşenmedin mi ?
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bu feyk üyelikleri açarken üşenmedin mi ?
-----------------------------
Ben açmadım db de vardı :))son 3 günde üye olan kişi sayısı 84 Toplamda 627 Dediğiniz gibi yaparım olmazsa netlogda emmo avına cıkarım mq Orası dıılde...
Açtığım subdomaınler nasıl görünüyor?
sitede bulunan eksıklıkler neler bu gibi konularda fıkırlerınızı öğrenmek ıstıyorum...
-
Hocam bence site'nin görünümü güven vermeli, biraz albenisi olmalı.
Ziyaretçi profesyonel bir hava sezinlemeli diye düşünüyorum.
turkpartner.net birde burayı incele, adamların tüm üyelikleri feyk, sazanlar atlıyor hemen, 50 Tl hemde :)
-
ule siteye bi hatun bile kayıtlı değilken bi ton hatun üye var gibi gösteriosun :D
amatör olsun resimler inandırıcı ol biraz :D pühh
bi ara bende kalkısmstım bu işe elimde amatör hatun resimleri olcaktı bi bakim bulunca uplarım :D
-
mervee - 17 ile esmergüzeli - 33 ün fotoları aynı la.
-
hoca gel diyom 250 liraya reklamını yapayım :)
-
ismailca bunu yazdı:
mervee - 17 ile esmergüzeli - 33 ün fotoları aynı la.
Çaktırma la imalat hatası olmuş düzeltiyim :)Edit:
hoca gel diyom 250 liraya reklamını yapayım :)
alper bende dıyomkıne hepsibeles :]
-
hacım şu sitelere türkiyeden gaci koymayın girin bi dünya rus sitesi var.. kaşar olsun bilmem ne olsun genede başınıza bela almayın yazık günah hıyarın biri görür akrabası olur gider öldürür yazık olur.. (bknz: boku yoluna gidenler sayfa. 21 satır. 16)
edit: bulamıyosan sana link atarım ukrayna+rus :|
-
hoca site iyi hoş da, ana sayfada o kadar çok resmin olması iyi değil. nette dolaşırken istenmeyen pop-up pencerelerdeki site reklamları gibi duruyor. ana sayfayı biraz sadeleştir,açık renkler kullan,butonları küçült,fontu küçült ana sayfaya başka şeylerde ekleki site profesyonel görünsün. arkadaşların dediği gibi güvenilir ve samimi bir ortam havası vermen lazım. tittle daki sex ibaresini filan kaldır bence daha çok kullanıcı toplarsın.bizde destek oluruz.kolay gelsin.
-
bu tür sitelerin her türlüsüne karşıyım.