Sitem Hakkında Yorum - Phpbb3
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------
Gayet sade , bu artı bi özellik ama bannerda köşede duran pesimist bir gelini andıran şey nedir ? Bakıyorum bakıyorum çözemiyorum : ) Benim gibi ayrıntılara gözü takılanlar için o her ne ise göz yoruyor : )
bilgi merkezine gidiyomus :) tabelayı takip ediyo
-
klasik bi görünüm.+ ne var ne yok doldurmuşsun forum dediğinin bi konusu olur araya bi geyik koyarsın biter..
örnek : balikavi.net sadece balıkl avcılıgı sitesidir..arada bi konular harici vardır normalide bu uzun lafın kısası kategori açmakla bihalt olmaz :)
+
kalite istiyorsan tek rütbe yap moderatör ve sen tek admin ol.
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------klasik bi görünüm.+ ne var ne yok doldurmuşsun forum dediğinin bi konusu olur araya bi geyik koyarsın biter..
örnek : balikavi.net sadece balıkl avcılıgı sitesidir..arada bi konular harici vardır normalide bu uzun lafın kısası kategori açmakla bihalt olmaz :)
+
kalite istiyorsan tek rütbe yap moderatör ve sen tek admin ol.
benim istediğim siteme giren aradığı herşeyi zorlanmadan bulsun ticari bir amacım yok sitede... -
Stigma bunu yazdı:
Gayet sade , bu artı bi özellik ama bannerda köşede duran pesimist bir gelini andıran şey nedir ? Bakıyorum bakıyorum çözemiyorum : ) Benim gibi ayrıntılara gözü takılanlar için o her ne ise göz yoruyor : )
pesimist gelini bekar arkadaşlar için koyduk :D İşin esprisi bir yana şık durur diye düşündüm ondan koydum hoşuma gitti o gözüde yukarı koydum anlamlı birşey gibi görünsün diye !
Toplam Hit: 3367 Toplam Mesaj: 25