Sitem İçin Editör Ve Ortak Arıyorum
-
sitenin adı 3k2.org
kullandığı script dle
Toplam Üye: 67446
Toplam konu: 34687
sitede downtrnin sql sş yüklü geçen bi deneme yaptım üyelerin çoğu aktif yalnız sitenin host problemi var o yüzden şimdilik kapalı site ile ilgilenebilicek interneti sınırsız olan upload yapacak arkadaşları editör ve admin yapıcam(ilk başta editör olucak) site reklam aldıkça reklamlara ortak olucak admin ve editör admin olan arkadaş ise sitenin giderlerine benimle ortak olucak kafasına yatan ve bu işlere girmek isteyen varsa bulunmaz fırsat domain de akılda kalıcı {: sitenin içeriği klasik warez olucak örnek olarakde webdenizi mayonez ve downtr gibi. -
biraz zor bulursun gibi be daha hiç bişey yerinde değil sen siteyi bir aç önce reklamları al sonra ben gelirim:D
-
site indexlendin diye kurmuştum daha dün kapattım zaten site tutulsa herkes siteye yer alır önemli olan sıfırdan yapmak :D
3k2.org alanından aramasının yaklaşık 33.100 sonucundan 1 - 10 arasındaki sonuçlar. (0,19 saniye)
-
Hocam blogger'da yeni bir eklenti çıktı.Editörler yazdıkları konulara kendi adsense reklamlarını koyabiliyorlar.Böyle birşey yapıp tahribat'ta duyurursan herkes birşeyler yazmak isteyecektir.Güzel bir proje olur.Sadece fikir verim dedim.Bu arada adsense bu olaya izin veriyor.Banlanma sebebi değil.
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam blogger'da yeni bir eklenti çıktı.Editörler yazdıkları konulara kendi adsense reklamlarını koyabiliyorlar.Böyle birşey yapıp tahribat'ta duyurursan herkes birşeyler yazmak isteyecektir.Güzel bir proje olur.Sadece fikir verim dedim.Bu arada adsense bu olaya izin veriyor.Banlanma sebebi değil.
-----------------------------hocam o basit iş ve iyi fikir [:
Her kategorinin editörü o kategoride kendi ads reklamlarınıda koyacaktır ne kadar çok hit okadar çok tık :)
-
pm atarmısın hoccam msnni felan
-
Shephard bunu yazdı:
pm atarmısın hoccam msnni felan
-----------------------------gönderdim hocam msn adresimi.
-
Up.Yeni reseller aldım bu arada host sorunu da çözülmüştür.Editör ve Admin Arayışları devam etmektedir.
-
Hacım haftaiçi okulum var haftasonu VPS'im var :)
Kaynak konusunda yardım edersen olur..
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------hocam kaynakdan çok ne var :) msn adresimi pmden attım.
Şimdilik http://www.tahribat.com/Murit-enes/ var bir tek editör ve ortak aramalar devam etmektedir.
-
ibrahimeren bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------hocam kaynakdan çok ne var :) msn adresimi pmden attım.
Şimdilik http://www.tahribat.com/Murit-enes/ var bir tek editör ve ortak aramalar devam etmektedir.
-----------------------------Sitende ne yayınlıcana bağlı hocam