Sitem İçin Slogan Ve Logo
-
S.a. Hocalarımm Sitem İcin logo yapmaya calıstım dandık oldugunu dusunuyorum :s www.sinemaulkesi.com renk farketmez logo rengıne gore sıteyi ayarlıyabilirim :)
-
Dandik gercekdende ayrica tamamen sola kaymis header
niye flash yaptinki bosu bosuna yavaslar sitenin acilmasi
-
Fark etmeden Yapmısım :S Şimdi DüzeLdi Galiba Ykmu yapabilen :S
-
Kardeşim, ben logo hazırlama davasından anlamam. Siteni gezdim tasarım olarak çok hoş ve sade olmuş tebrik ederim. Slogan istiyorsan; (bazı filmlere bakabildim ve üyelik istemediği için) Açılışa ''Vizesiz gireceğiniz tek ülke: Sinema Ülkesi'' gibi birşey olabilir.
Saygılar
-
Logo ve Slogandan önce "L" leri küçült :|
-
site çok basit kalmış bence özellikle o reklamlar filan böyle yeni çıkmış bi arabeskci sitesine benziyor
kategoriler filan afişler duyurular bence kötü değiştirmen lazım renkleri daha canlı seç scripti değiş
-
istersen bunu kullanabilirsin
tabi bg de ve tabloda oynama yapman gerekiyor tam ekran yaparsan on numara olur yinede sana kalmış

-
AsortiC bunu yazdı:
-----------------------------istersen bunu kullanabilirsin
tabi bg de ve tabloda oynama yapman gerekiyor tam ekran yaparsan on numara olur yinede sana kalmış

-----------------------------abi siz surdan, htmle nasi gidiyorsunuz cozemiyorum ya... simdi bu dizayni yapip sonra bunun ustune butonlari, menuleri formlari nereye yaziyorsunuz ben bi ogrensem aslinda ilah olucam web dunyasinda :D
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------
AsortiC bunu yazdı:

-----------------------------abi siz surdan, htmle nasi gidiyorsunuz cozemiyorum ya... simdi bu dizayni yapip sonra bunun ustune butonlari, menuleri formlari nereye yaziyorsunuz ben bi ogrensem aslinda ilah olucam web dunyasinda :D
-----------------------------kardeş Photoshopta tasarımını yaptıktan sonra slicelerle istediğin yere link verebilirsin... hayal dunyana baglı google'da araştır...
-
Desiqner bunu yazdı:
istediğin yere link verebilirsin... hayal dunyana baglı google'da araştır...
tesekkurler... cok iyi oldu sonunda ogrendim.
----------------------------- -
Desiqner bunu yazdı:
garga bunu yazdı:
AsortiC bunu yazdı:

-----------------------------kardeş Photoshopta tasarımını yaptıktan sonra slicelerle istediğin yere link verebilirsin... hayal dunyana baglı google'da araştır...
-----------------------------Hatta popup menü bile yapabilirsin.Popup ne dersen yani butonlara geldiğinde aşağı doğru açılan butonlar.