Sitem Nasıl Olmuş?
-
domatesin kilosu ne kadar ? yazdım vatan bilgisayarmı dediniz dedi
-
telekom bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
hocam fiyat grafiğini görebilir miyim?
tasarımsal olarak elim değebilir belki, biraz yoğunum ama :)
// haa gördüm, php ile ilgili bir şeymiş.
İlgin için teşekkür ederim hocam. (:
fiyat grafiğine bakmak istediğinde bilgiler session ile gönderiliyor, bu da yer yer sıkıntı oluşturuyor.
Dışarıdan bir link kullanarak grafiğe vs. bakamıyorsun, aynı anda iki ürünün fiyat grafiğini göremezsin...GET ile halledeceğim ama o zamanda Türkçe karakterlerli ürünlerde sorun çıkacak. Grafik için bilgilerin çekildiği tabloda ufak 1-2 düzenleme yapmam gerek.
sistemini bilmiyorum ama urunun id sini paslasan haci ?
-
cugur bunu yazdı
hocam site çok güzel olmuş... sadeliği bakımından etkileyici.... benim tesbit ettiğim şu anda vatan bilgisayarda s4 ün peşin fiyatı 1.699 TL tl 10 taksitli fiyatı 2427.00 ... pazar da da 2427.00 tl...
Teşekkür ederim hocam.
Fiyatı belki gün içerisinde değiştirmişlerdir. İnceleyeceğim, böcükte ufak bir ayarlama yapmam gerekebilir.Reskam bunu yazdıdomatesin kilosu ne kadar ? yazdım vatan bilgisayarmı dediniz dedi
:)
http://www.ibb.gov.tr/sites/haller/tr-TR/Pages/Hal_Fiyatlari.aspx
buradan da verileri çekmeye başlarım yakında.yolbulucu bunu yazdıtelekom bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıhocam fiyat grafiğini görebilir miyim?
tasarımsal olarak elim değebilir belki, biraz yoğunum ama :)
// haa gördüm, php ile ilgili bir şeymiş.
İlgin için teşekkür ederim hocam. (:
fiyat grafiğine bakmak istediğinde bilgiler session ile gönderiliyor, bu da yer yer sıkıntı oluşturuyor.
Dışarıdan bir link kullanarak grafiğe vs. bakamıyorsun, aynı anda iki ürünün fiyat grafiğini göremezsin...GET ile halledeceğim ama o zamanda Türkçe karakterlerli ürünlerde sorun çıkacak. Grafik için bilgilerin çekildiği tabloda ufak 1-2 düzenleme yapmam gerek.
sistemini bilmiyorum ama urunun id sini paslasan haci ?
Grafiği isim kullanarak hallettim hocam, sorun Türkçe karakterde değilde 2,5" gibi bazı yazılarda yer alan özel karakterlerden kaynaklanıyormuş.
Şimdilik bir sorun görünmüyor, teşekkürler... -
Allah yolunu açık etsin..
-
Hocam gayet güzel olmuş öncelikle, yalnız bu işi yapan siteler var bildiğim kadarıyla cimri.com gibi. mesela onlarda olmayıp da bunda olan bir şey var mı?
Tebrikler, domain de çok güzel.
-
neden sadece elektronik
belli başlı diğer gruplarıda ekleyebilirsin
anasayfayada şu grup ve şu gruplarda arama yapabilirsiniz diyebilirsin
birde http://www.exa.com.tr/ eklenmei lazım
xxjokerxx tarafından 01/Eyl/13 03:53 tarihinde düzenlenmiştir -
CuNdA bunu yazdı
Allah yolunu açık etsin..
Allah razı olsun hocam.
RootB bunu yazdıHocam gayet güzel olmuş öncelikle, yalnız bu işi yapan siteler var bildiğim kadarıyla cimri.com gibi. mesela onlarda olmayıp da bunda olan bir şey var mı?
Tebrikler, domain de çok güzel.
Teşekkür ederim hocam,
Evet piyasada bu alanda fazla site yok ama olanlarda çok güçlü.
Aradaki farklara gelince, onların sistemine girmek istiyorsan para verirsin (ücretsiz olanlar da var). Sitene yönlenen müşteri başına senden ücret alırlar.
Bende ise işini düzgün yapman yeterli, sisteme eklenmek için en büyük referans kullanıcılar. Aynı şekilde kullanıcılar haklı olarak şirketten şikayetçi olmaya başladıklarında sitenin ne kadar büyük olduğuna bakılmaksınız sistemden çıkarılır.
Bu işten maddi bir çıkar beklemeyerek başladım. Gittiği yere kadar da böyle devam edeceğim.Fiyat grafiği özelliği ucuzu hariç diğer sitelerde yok.
Şimdilik işlevsel olmasada forum bölümü var, burada sıcak fırsatlar vs. paylaşılacak.
Daha başka özelliklerde gelecek ama tek kişi olunca sindire sindire... :)xxjokerxx bunu yazdıneden sadece elektronik
belli başlı diğer gruplarıda ekleyebilirsin
anasayfayada şu grup ve şu gruplarda arama yapabilirsiniz diyebilirsin
birde http://www.exa.com.tr/ eklenmei lazım
Öncelikle Türkiye'de internetten alışveriş yapanlar büyük çoğunlukla elektronik aletleri seçiyor.
Ürünleri eklemenin bir sınırı yok; masa, sandalye derken bu işin sonu gelmez. O yüzden bir kategoride karar kılıp o alana yatırıp yapmak daha mantıklı gelmişti.
Elimde aramalarla ilgili bazı istatislikler var, kategoriler bu bağlamda daha artacak tabi ama daha yeni kurulan bir site sayılabileceği için bunu beta yayını gibi düşünelim.
Verdiğin siteyi inceleyip ekleyeceğim hocam, teşekkür ederim.