Sitemde Ki Kısmı Kesintiler
-
imzamda MSN adresim yazmakta istersen ekle bi göz atalım vardır mutlaka birşeyler.
-
bir müsait zamanımda ekleyeyim hocam. şu anda msn ime ulaşamıyorum şifresi otomatik kayıtlıydı başka bi pc deyim :)
-
illa hata almıcam yok edin ulan bu hatayı diyorsan
.htaccess dosyanı aç şunu bul php_flag display_errors on sil yada php_flag display_errors off olarak değiştir. -
hata veren satırı @ ile gizlesem nasıl olur?
-
sayfalama eklentisi pagenavi nin satırları temanda var ama eklentin kurulu degil ya de etkinlestirilmemiş.pagenaviyi kur, etkinleştir.
-
ASLIYUCE bunu yazdı:
-----------------------------sayfalama eklentisi pagenavi nin satırları temanda var ama eklentin kurulu degil ya de etkinlestirilmemiş.pagenaviyi kur, etkinleştir.
-----------------------------öye bir eklenti kullanmadım ki ama ben
-
sorun hala devam ediyor.
-
Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /home/girnereh/public_html/kibris/wp-content/themes/gangsky/main.php on line 93
böyle bir fonksiyon kullanmışın ama tanımlamamışsın diyor.Sanıyorumki tema yanında bazı eklentiler istiyor.Ayrıca bu wordpress CPU manyağı bir script hitli siteler için tavsiye etmem.
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /home/girnereh/public_html/kibris/wp-content/themes/gangsky/main.php on line 93
böyle bir fonksiyon kullanmışın ama tanımlamamışsın diyor.Sanıyorumki tema yanında bazı eklentiler istiyor.Ayrıca bu wordpress CPU manyağı bir script hitli siteler için tavsiye etmem.
-----------------------------peki nasıl bir script kullanabilirim? ziyaretçi oranında arama motorları %80 civarında. daha fazla hiti nasıl çekebilirim?
-
eklentiyi kurdum site gitti. sonra sildim hatalar yine kaldı. hırlicam artık wp e :D