Sitemdeki Bir Konuyu Googlede 1. Sayfada İlk Sıralara Çıkarma
-
sitemdeki bazı linklerin üst sıralarda çıkması için özel olarak ne yapmam lazım şu an 3. ve 5. sırada gidip geliyor. uzun bir süre ilk sayfada 3. sırada çıkıordu bu aralar sitemin ziyaretçi sayısı baya bi arttı ama o sayfalarımm gerilere düştü bunun için ne yapmam lazım.
joomla sistem ve artio joomsef bileşeni kullanıyorum.
-
örneğin pi sayısı nedir yazdığımda şu an 3. sırada çıkıyorum matyardim.com
-
profosyonel bir seo'cu bulman lazım bunun içinde biraz mani :)
-
DevilKingtr bunu yazdı
yapma yau bir link için kaç para ister benden :)
-
HeYeT bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
profosyonel düşün hocam bir link için kaç para kazancaksın sen yada +'larını?
DevilKingtr tarafından 18/Ara/12 01:32 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdıHeYeT bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
profosyonel düşün hocam bir link için kaç para kazancaksın sen yada +'larını?
haklısın peki benim yapabileceğim bişe varmı acaba erotikpanda nirdesin ?
-
murit zone'ye bir sor hocam.
-
eywallah hocam.
-
aslında yapabilcegin bir olay var zor bişe degil öncelikle biraz seo bilgisine ihtiyacın var yapacagın şey şu şimdi yuksek pr olan 3 4 blog tarzı site ama çok ziyaret edilen birşey olması gerek her blog a özel bir konu açıp orda link olarak yerleştirmek olcaka dikkat hepsi farklı olsun sadece linkler aynı 2 yapacagın şey 1 veya 2 tane backlink atmak dikkat et çok backlink veren yerlere skın girme banı yersın :) gün geçıkçe backlinkleri artırabilirsın ama zamnla bunları yaparak biraz da olsa ileriye dogoru götürürsun sonası en önemlisi zaten Meta taglarındaki keyword bunları seçerken çok çok çok dikkatli olman gerek farklı bazı olaylar var örnegin ruslarda kullandıgım bir servis var yıllık 50 dolar ödüyorum otomatik katalog yerleştirmeleri yapıp yukseltiyolar sitemi bir durum var o en basiti kıyacaksın paraya verecen google e reklamı günlük 2 veya 2.5 tl ödiyecen googleye seni en üste koyu verecek paran biten akadar :)
-
-
ReeX bunu yazdı
yok saolsun hep cevap verdi kardeşim.