folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Siteme Üye Nasıl Bulurum ?

Siteme Üye Nasıl Bulurum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emperorkaan
    emperorkaan's avatar
    Erkek
    abisi site cok renksiz hayvan iconları olustur koy cidden

hayat 3000 rmp den sonra 0.8 barda başlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hocam sitenin teması çok boğucu , üstteki menü ikonları bile ingilizce duruyor, girince çıkası geliyor insanın bence ilk etapta şık bir tema bul.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

eşek resimleri felan koy ilgi çeksin :D

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

Hocam hemen üye olurum ama sorularımı cevaplarsan .p Çünkü köpeğim hakkında baya sorularım ve sorunlarım oluyo :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    %100 etkili yol. facebookta bi grup kur adı mesela:facebook gold üyeliğe geçiyor listeni davet et bedava olsun gibi saçma salak şeyler olsun. 2 günde 100bin hayran bulursun ülkedeki mal potansiyelinin biraz altında ama olsun :D sonra onlara linki yollarsın.(grup yöneticileri herkese özel mesaj yollayabilior.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    1) Sitende virüs var.Google "bu site bilgisayarınıza zarar verebilir" uyarısı koymuş. 2) Sitenin sadece anasayfası indexlenmiş.Birilerinin üye olabilmesi için, google'dan birşey araması, arama sonucu sitene gelmesi, sitene geldikten sonra soru sorabilmek için üye olması gerekir. (Direk site adresi yazıp gelenleri saymazsak)

Çekil,Önümden Çekil...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Bütün postları okudum dediklerinizin bir kısmını yaptım bir kısmınıda yapmaya çalşıyorum teşekkürler..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

ben en alt internet kullanıcısı olarak tavsiyelerimi söyleyebilirim. birincisi konu başlığında 0 mesaj hangi kkonuda olursa

olsun çok ama çok itici. kesinlikle mesaj ve konu sayısını arttırmalısın. yani beni o siteye çekecek bir şey olmalı. Paran

varsa reklam ver sitelere. ama facebook varken hiç gerek yok :D  facebookta paylaş llinki arkadaşların dediği gibi çok

etkili olabilir :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam bununla ilgili bir makale yazayım en iyisi.birde bu konunun sorusu tam nassıl.com luk bir konu.oraya da yazarım

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 3702 Toplam Mesaj: 20