Siteme Üye Nasıl Bulurum ?
-
abisi site cok renksiz hayvan iconları olustur koy cidden
-
Hocam sitenin teması çok boğucu , üstteki menü ikonları bile ingilizce duruyor, girince çıkası geliyor insanın bence ilk etapta şık bir tema bul.
-
eşek resimleri felan koy ilgi çeksin :D
-
Hocam hemen üye olurum ama sorularımı cevaplarsan .p Çünkü köpeğim hakkında baya sorularım ve sorunlarım oluyo :)
-
%100 etkili yol. facebookta bi grup kur adı mesela:facebook gold üyeliğe geçiyor listeni davet et bedava olsun gibi saçma salak şeyler olsun. 2 günde 100bin hayran bulursun ülkedeki mal potansiyelinin biraz altında ama olsun :D sonra onlara linki yollarsın.(grup yöneticileri herkese özel mesaj yollayabilior.)
-
1) Sitende virüs var.Google "bu site bilgisayarınıza zarar verebilir" uyarısı koymuş. 2) Sitenin sadece anasayfası indexlenmiş.Birilerinin üye olabilmesi için, google'dan birşey araması, arama sonucu sitene gelmesi, sitene geldikten sonra soru sorabilmek için üye olması gerekir. (Direk site adresi yazıp gelenleri saymazsak)
-
Bütün postları okudum dediklerinizin bir kısmını yaptım bir kısmınıda yapmaya çalşıyorum teşekkürler..
-
ben en alt internet kullanıcısı olarak tavsiyelerimi söyleyebilirim. birincisi konu başlığında 0 mesaj hangi kkonuda olursa
olsun çok ama çok itici. kesinlikle mesaj ve konu sayısını arttırmalısın. yani beni o siteye çekecek bir şey olmalı. Paran
varsa reklam ver sitelere. ama facebook varken hiç gerek yok :D facebookta paylaş llinki arkadaşların dediği gibi çok
etkili olabilir :))
-
hocam bununla ilgili bir makale yazayım en iyisi.birde bu konunun sorusu tam nassıl.com luk bir konu.oraya da yazarım