Sitemi Test Etmenizi Rica Edicem.
-
ublock origin uyarı veriyor.
not: yasakcı zihniyetin mına koyim kanka :W
-
Adblock yok ama Adblock uyarısı çıkıyor ve giremiyorum siteye.
-
cankol bunu yazdı
girişte yapılması saçma bu olayın. bir kere uyarı çıkarırsın olur biter erişimi engellemek çakal esnaf kafası.
Sözcü gazetesinden nefret etme sebebim. Ama @PanxeR işini bilir. Bi şekilde hem siteyi yönetir hem parasını kazanır. Domain güzel hocam.
Adblockla girdim direk engelledi hiçbişey gözükmedi. Uyarı penceresini şeffaf bir pencere olarak yapsan nasıl olur ? Ana site arka planda gözükecek , önde uyarı olacak , uyarı şeffaf olacak fakat arkaplan ile herhangi bir etkileşime girilemeyecek.
Adblock'u sitede durdurup girdikten sonra sağ üst köşede "Sayfayı Düzgün Görüntülemek İçin Adblock Uygulamasını Kapatın." gibi bir yazı yazmaya devam ediyor. Bu rahatsız edici. Zaten kapalıyken bu yazıyı niye görüyoruz ki ? Direk eklentiyimi kaldırayım daha ne istiyon vicdansız görülüyo bütün reklamlar. -
PanxeR bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Hocam safaride adblock olmadığı halde sayfayı açmıyor.
hocam muhtemelen bir reklam engelleyici uygulama var crystal olabilir , dns olabilir , proxy olabilir
hocam iphone un safari uygulaması kullanıyorum, başka hiçbir uygulama yok.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıPanxeR bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
Hocam safaride adblock olmadığı halde sayfayı açmıyor.
hocam muhtemelen bir reklam engelleyici uygulama var crystal olabilir , dns olabilir , proxy olabilir
Bende de safari var girmedi
dns olarak 1.1.1.1 i kullanıyorum
-
edminkardes bunu yazdıPanxeR bunu yazdıedminkardes bunu yazdı
ublock'a şu kuralları ekleyince hiç bir uyarı almadan gezebiliyorum rahatsız edici reklam koymadıysan reklam yerlerine placeholder koyup uyarabilirsin bu şekilde olumsuz etki bırakıyor
! 28.03.2019 http://www.netflixturkiye.orgwww.netflixturkiye.org###h235www.netflixturkiye.org##.page :style(display:block !important)hocam peki bu şekilde gezerken reklamlarda kapanmış oluyormu
uyarı koyma sebebim şu , adblock açıkken uyarı koymazsam site komple boş gözüküyor yani hiç bir içerik gözükmüyor , uyarıyı koyuyorum ki sitenin neden gözükmediğini insanlar anlasın diye.
benim şuan tek olayım , reklamları engelleyip sitedeki içeriklere bir şekilde ulaşılabiliyormu ulaşılamıyormu o.
bu arada o yöntemi engelleyecek değilim sadece öğrenmek için araştırıyorum. mümkünse ss atarmısın
reklamlar engelleniyor tabiki benim demek istediğim siteyi komple kaplayan uyarı yerine aşağıdakine benzer şekilde reklam görünmediğinde çıkıcak uyarılar eklemen o zaman kullanıcı nerede reklam olduğunu görüp adblock ublock vs ne kullanıyorsa kapatıyor en azından ben öyle yapıyordum ama şuan ağda pihole var routerdan tüm dns sorgularını pihole'a yönlendirdiğim için kapatamıyorum
hocam görsel gözükmüyor , hızlıresim sitesinde problem var sanırım tahribatın kendisine koyabilirmisin ?
Kreyzi bunu yazdıublock origin uyarı veriyor.
not: yasakcı zihniyetin mına koyim kanka :W
hacı daha sonra kaldıradabilirim şuan siteyle alakalı birşeyler deniyorum.
yolbulucu bunu yazdıAdblock yok ama Adblock uyarısı çıkıyor ve giremiyorum siteye.
hacım muhtemelen kullandıgın dns ile alakalı olabilir diye düşünüyorum reklam engelleme özelliğine sahip dnslerde de aynı etki yapıyor olabilir.
italyan bunu yazdıcankol bunu yazdıgirişte yapılması saçma bu olayın. bir kere uyarı çıkarırsın olur biter erişimi engellemek çakal esnaf kafası.
Sözcü gazetesinden nefret etme sebebim. Ama @PanxeR işini bilir. Bi şekilde hem siteyi yönetir hem parasını kazanır. Domain güzel hocam.
Adblockla girdim direk engelledi hiçbişey gözükmedi. Uyarı penceresini şeffaf bir pencere olarak yapsan nasıl olur ? Ana site arka planda gözükecek , önde uyarı olacak , uyarı şeffaf olacak fakat arkaplan ile herhangi bir etkileşime girilemeyecek.
Adblock'u sitede durdurup girdikten sonra sağ üst köşede "Sayfayı Düzgün Görüntülemek İçin Adblock Uygulamasını Kapatın." gibi bir yazı yazmaya devam ediyor. Bu rahatsız edici. Zaten kapalıyken bu yazıyı niye görüyoruz ki ? Direk eklentiyimi kaldırayım daha ne istiyon vicdansız görülüyo bütün reklamlar.o söylediğin yazıyı koyma sebebim sitenin içeriğinin bir kısmı google sunucularından geliyor yani tema ile alakalı , eğer adblock çalışıyorsa ve ben uyarı koymaz isem siteye giren kullanıcı boş sayfa görüyor o sebeple koydum.
@LynXMaSTeR
hocam reklamı olan başka bir siteye girip bakarmısın mesela hurriyet veya shiftdelete.net gibi orada reklamlar gözüküyormu sende ?
EmQceR bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıPanxeR bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıHocam safaride adblock olmadığı halde sayfayı açmıyor.
Bende de safari var girmedi
dns olarak 1.1.1.1 i kullanıyorum
1.1.1.1 dns nin reklam engelleme kısmı varmı acaba ? onu yarın bir deneyim ben.
-
-
İphone’dan girdim safari kullanıyorum. Adguard kurulu, beyaz bir sayfada adblock kapatın diyor.
-
pc de bu şekilde görünüyor

aynı internet bağlantısıyla wifi üzerinden iphone safari ile açmaya çalıştığımda bi önceki mesajımdaki gibi sayfa açılmıyor.
-
anti ad kullanan adam sen dedin diye kaldırdı diyelim, sence bu adam reklama tıklarmı hocam? çok gereksiz bi işle uğraşıyorsun valla.
ben bu şekilde uyarı veren siteyi direk kapatıyorum üstüne de güzel bi hassi..... yapraam diye de küfür ediyorum rahatlıyorum.
yaptığın olay hiç bi işe yaramayacak bari yapma da antisempati yapmasın. bırak akışına.