Sitemin Daha Yüksek Sıralara Çıkması İçin Yapmam Gerekenler?
-
ben böyle kendi haline takılan bir şeyler öğrenmeye çalışan bir zaatım :) şimdi benim bir kaç sitem var. www.kktcrehberi.net ve www.girnerehberi.net bu iki site özellikle girnerehberi.net google de iyi yerlerde ancak yetersiz görüyorum. ben bu siteleri daha yukarıalra taşımak istiyorum böyle zırt pırt aramalarda çıksın. Bunu doğal yollar ile nsıl yapabilirim? Seo diyeceksiniz bunun nasıl yapıldığı hakkında pek bir bilgim yok. kullandığım sistem wordpress. çeşitli seo eklentileri var ancak güvenemedim. önerileriniz nedir arkadaşlar?
-
Hocam sen geçen webmaster forumu açalım dediğimde çok büyük projelere sponsor olan arkadaş değilmiydin :) O konuya bilmiş bilmiş yorum yazıp şimdi sitemi nasıl yukarı çıkarırım diye konu açmışsın biraz garip olmuş :D
-
http://tahribat.com/Forum-Kendi-Dilimden-Seo-Ipuclari-Hatta-Ipucu-Degil-Bildigin-Yazi-Dizisi-160959/
backlink al,kopyala yapıştırdan uzak dur özgün makaleler içerikler olsun.
-
pardon ama kktc rehberi 1920 den beri güncellemen site gibi duruyor one öyle" background-color:blue" mu kaldı hala onun için önce siteni bir adam akıllı hale getir
-
ibrahimeren bunu yazdı
Hocam sen geçen webmaster forumu açalım dediğimde çok büyük projelere sponsor olan arkadaş değilmiydin :) O konuya bilmiş bilmiş yorum yazıp şimdi sitemi nasıl yukarı çıkarırım diye konu açmışsın biraz garip olmuş :D
evet sende şu ergen gençsin atarlı tarafından :) ayrıca sponsor olmak demek olayı bilmek demek değil ki. kelimenin anlamına hakim değilsen fazla konuşma. hatta burdan başka bi yerde de bu cümleyi kurma gülerler.
Free_Mans tarafından 10/Ağu/12 00:19 tarihinde düzenlenmiştir -
asiminnesli bunu yazdı
pardon ama kktc rehberi 1920 den beri güncellemen site gibi duruyor one öyle" background-color:blue" mu kaldı hala onun için önce siteni bir adam akıllı hale getir
niye google mavi sevmiyor mu? ayrıca twitter de aynı şekilde arka plan mavi kullanıyor.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
http://tahribat.com/Forum-Kendi-Dilimden-Seo-Ipuclari-Hatta-Ipucu-Degil-Bildigin-Yazi-Dizisi-160959/
backlink al,kopyala yapıştırdan uzak dur özgün makaleler içerikler olsun.
evet hocam okudum makaleni. google artık biraz daha farklı yöntemlerle siteleri yukarıya aşağıya alıp çıkarttığı için eskiden yapılan bir şey ile şu anda batabiliriz. bu yüzden temkinli davranıyorum. zaten sitemde kopyala yapıştır mantığı yok :) bu siteler kendi yürüttüğüm projeler öyle takılmaca olaya hakim olma mantığı. Birazda merak. sağolasın ilgin için
-
Free_Mans bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
niye google mavi sevmiyor mu? ayrıca twitter de aynı şekilde arka plan mavi kullanıyor.
hocam yazdığımdan bunu çıakrdıysan bravo diyorum öncelikle ben demek istediğimi tam oalrka açıklayayım
siten ne kadar yukarda olursa olsun google'da BİLDİĞİM KADARI ile siteye giren kadar sitede durma zamanı da önemlidir yani ben senin sitene girdim ve hemne çıktım BENCE bu seni ya yuakrı taşımaz yada düşürür olumlu etkisi yoktur onun için diyorum ki tasarım değiştir ayrıca sen #039 yani BENCE en kötü maviyi kullanmıştır çok parlak oysa twitter daha koyu bir renk kullanmış
NOT: bence site tasarımın insanları kendisinden uzaklaştırır onun için değiştirme yönüne git
yazdıkalrım hepsi bildiklerim ve görüşlerimdir bildiklerimde hata olabilir ama görüşlerimi daima savunuyorum
-
asiminnesli bunu yazdıFree_Mans bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
hocam yazdığımdan bunu çıakrdıysan bravo diyorum öncelikle ben demek istediğimi tam oalrka açıklayayım
siten ne kadar yukarda olursa olsun google'da BİLDİĞİM KADARI ile siteye giren kadar sitede durma zamanı da önemlidir yani ben senin sitene girdim ve hemne çıktım BENCE bu seni ya yuakrı taşımaz yada düşürür olumlu etkisi yoktur onun için diyorum ki tasarım değiştir ayrıca sen #039 yani BENCE en kötü maviyi kullanmıştır çok parlak oysa twitter daha koyu bir renk kullanmış
NOT: bence site tasarımın insanları kendisinden uzaklaştırır onun için değiştirme yönüne git
yazdıkalrım hepsi bildiklerim ve görüşlerimdir bildiklerimde hata olabilir ama görüşlerimi daima savunuyorum
önerini dikkate alıyorum hocam. arka plan olarak değil de ben komple index i düzenlemeyi düşünüyorum. daha profesyonel bir şey bulaiblirsem yada yapabilirsem olacak :) sağolasın bu arada.
Free_Mans tarafından 10/Ağu/12 00:43 tarihinde düzenlenmiştir -
up
-
asiminnesli bunu yazdı
ana sayfa girişi güncellendi hocam. www.kktcrehberi.net şu anda ki hali daha profesyoneldir sanırım, yani umarım