folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Sitemin Daha Yüksek Sıralara Çıkması İçin Yapmam Gerekenler?

Sitemin Daha Yüksek Sıralara Çıkması İçin Yapmam Gerekenler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

ben böyle kendi haline takılan bir şeyler öğrenmeye çalışan bir zaatım :) şimdi benim bir kaç sitem var. www.kktcrehberi.net ve www.girnerehberi.net  bu iki site özellikle girnerehberi.net google de iyi yerlerde ancak yetersiz görüyorum. ben bu siteleri daha yukarıalra taşımak istiyorum böyle zırt pırt aramalarda çıksın. Bunu doğal yollar ile nsıl yapabilirim? Seo diyeceksiniz bunun nasıl yapıldığı hakkında pek bir bilgim yok. kullandığım sistem wordpress. çeşitli seo eklentileri var ancak güvenemedim. önerileriniz nedir arkadaşlar? 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Hocam sen geçen webmaster forumu açalım dediğimde çok büyük projelere sponsor olan arkadaş değilmiydin :) O konuya bilmiş bilmiş yorum yazıp şimdi sitemi nasıl yukarı çıkarırım diye konu açmışsın biraz garip olmuş :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-Kendi-Dilimden-Seo-Ipuclari-Hatta-Ipucu-Degil-Bildigin-Yazi-Dizisi-160959/

backlink al,kopyala yapıştırdan uzak dur özgün makaleler içerikler olsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

pardon ama kktc rehberi 1920 den beri güncellemen site gibi duruyor one öyle" background-color:blue" mu kaldı hala onun için önce siteni bir adam akıllı hale getir 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

Hocam sen geçen webmaster forumu açalım dediğimde çok büyük projelere sponsor olan arkadaş değilmiydin :) O konuya bilmiş bilmiş yorum yazıp şimdi sitemi nasıl yukarı çıkarırım diye konu açmışsın biraz garip olmuş :D

evet sende şu ergen gençsin atarlı tarafından :) ayrıca sponsor olmak demek olayı bilmek demek değil ki. kelimenin anlamına hakim değilsen fazla konuşma. hatta burdan başka bi yerde de bu cümleyi kurma gülerler. 

Free_Mans tarafından 10/Ağu/12 00:19 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

pardon ama kktc rehberi 1920 den beri güncellemen site gibi duruyor one öyle" background-color:blue" mu kaldı hala onun için önce siteni bir adam akıllı hale getir 

niye google mavi sevmiyor mu? ayrıca twitter de aynı şekilde arka plan mavi kullanıyor. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

http://tahribat.com/Forum-Kendi-Dilimden-Seo-Ipuclari-Hatta-Ipucu-Degil-Bildigin-Yazi-Dizisi-160959/

backlink al,kopyala yapıştırdan uzak dur özgün makaleler içerikler olsun.

evet hocam okudum makaleni. google artık biraz daha farklı yöntemlerle siteleri yukarıya aşağıya alıp çıkarttığı için eskiden yapılan bir şey ile şu anda batabiliriz. bu yüzden temkinli davranıyorum. zaten sitemde kopyala yapıştır mantığı yok :) bu siteler kendi yürüttüğüm projeler öyle takılmaca olaya hakim olma mantığı. Birazda merak. sağolasın ilgin için

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı
    asiminnesli bunu yazdı

niye google mavi sevmiyor mu? ayrıca twitter de aynı şekilde arka plan mavi kullanıyor. 

hocam yazdığımdan bunu çıakrdıysan bravo diyorum öncelikle ben demek istediğimi tam oalrka açıklayayım 

siten ne kadar yukarda olursa olsun google'da BİLDİĞİM KADARI ile siteye giren kadar sitede durma zamanı da önemlidir yani ben senin sitene girdim ve hemne çıktım BENCE bu seni ya yuakrı taşımaz yada düşürür olumlu etkisi yoktur onun için diyorum ki tasarım değiştir ayrıca sen #039 yani BENCE en kötü maviyi kullanmıştır çok parlak oysa twitter daha koyu bir renk kullanmış

NOT: bence site tasarımın insanları kendisinden uzaklaştırır onun için değiştirme yönüne git

yazdıkalrım hepsi bildiklerim ve görüşlerimdir bildiklerimde hata olabilir ama görüşlerimi daima savunuyorum

I am Jack's inflamed sense of rejection
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı
    Free_Mans bunu yazdı
    asiminnesli bunu yazdı

hocam yazdığımdan bunu çıakrdıysan bravo diyorum öncelikle ben demek istediğimi tam oalrka açıklayayım 

siten ne kadar yukarda olursa olsun google'da BİLDİĞİM KADARI ile siteye giren kadar sitede durma zamanı da önemlidir yani ben senin sitene girdim ve hemne çıktım BENCE bu seni ya yuakrı taşımaz yada düşürür olumlu etkisi yoktur onun için diyorum ki tasarım değiştir ayrıca sen #039 yani BENCE en kötü maviyi kullanmıştır çok parlak oysa twitter daha koyu bir renk kullanmış

NOT: bence site tasarımın insanları kendisinden uzaklaştırır onun için değiştirme yönüne git

yazdıkalrım hepsi bildiklerim ve görüşlerimdir bildiklerimde hata olabilir ama görüşlerimi daima savunuyorum

önerini dikkate alıyorum hocam. arka plan olarak değil de ben komple index i düzenlemeyi düşünüyorum. daha profesyonel bir şey bulaiblirsem yada yapabilirsem olacak :) sağolasın bu arada.

Free_Mans tarafından 10/Ağu/12 00:43 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

up

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

ana sayfa girişi güncellendi hocam. www.kktcrehberi.net şu anda ki hali daha profesyoneldir sanırım, yani umarım

Toplam Hit: 1678 Toplam Mesaj: 12