Sitemin Uzantısıyla Hotmail Destekli Mail Dağıtmak İstiyorum (Yardım)
-
Hocam buna benzer bir konu daha açtım. Orada yardımcı olan arkadaşların yardımları doğrultusunda bir şeyler yaptım ama artık bilgim yetmiyor.
Şöylece özetleyeyim.
Bana şu adresten bakarak yapabileceğim söylendi. Zaten herkes bunu kopyalamış sitesine yapıştırmış. Arama sonuçlarında karşıma gelen 1.500.000 sonuçta da bu anlatım var.
Ama, benim cpanelim ve windows live profilim buradaki anlatımdan çok çok farklı.
Kendi bilgilerim ve kurcalamalarım dahilinde şuraya kadar geldim =

Benim menümde böyle bir ekran gelmedi bende bu tür bir ekran geldi :

Neyse dedim, burayı bir sekmede bırakarak yeni sekmede şu denileni yapmak istedim =

ama benim cpanelimde de böyle bir şey yoktu buna benzer olan şu menüye girdim =

amma ve lakin bana hedef gösterilen internet sitesinde bu bahsettiğim menüye girdikten sonra şöyle bir ekran geldiği söylenirken =

Ben de böyle bir ekran geldi =

İşte buradan sonra ne yapacağımı nasıl devam edeceğimi bilemedim.
Benim mx server numaram MX server:
2028558181.pamx1.hotmail.com bu ama adam ne güzel söylediği yere bu kodu yapıştırıp devam ederken bana gelen bu ilginç ve farklı ekrandan dolayı bunu nereye yapıştıracağımı bilemedim. Burdan sonra nasıl devam edeceğim arkadaşlar? Örneğin mikrobit.org'da bu hotmail uzantılı mail dağıtma işine başlamış ve bir çok kişi kullanıyor bu site uzantısıyla hotmail destekli mail dağıtımına Lütfen yardımınızı beklemekteyim arkadaşlarım kardeşlerim. -
Hatta bi denyo o mail sisteminden ddos atmaya çalışıyodu :)
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
Hatta bi denyo o mail sisteminden ddos atmaya çalışıyodu :)
-----------------------------Hocam bir yardım et.
Cpanel 11 benimki bir resimli anlat gözünü seveyim, rica ediyorum
-
mikro, yardım etsene la..
-
resimli anlatmak uzun sürer team açın ya da şifre fln yapayım.
-
@cankirca : mikro yapmıcak galiba ben yapayım =)..

resminden sonra

resmine göre gerekli ayarları alın..

son resimdeki gibi de ayarlar yapılır..
-
@ ndmylmz
Hocam dediklerini aynen yaptım; ama bir sorun daha çıktı,
İşte dediklerini aynen yaptığımın küçük bir ispatı :

Ama refresh dememe rağmen şu yazı gitmiyor.

Aşağıdaki resimdeki gibi "YOUR SERVISE IS ACTIVE" demiyor, yine bu sayfa geliyor. Nerede hata yaptım ki hocam?

Her şeyi aynen denildiği gibi yapıyorum. Sorun nedir sence hocam?
Biliyorum yoracağım ama en baştan itibaren domains.live.com sitesinden itibaren resimlerle bir anlatsan hocam? Çünkü hotmail sitesi de değiştirilmiş durumda.
Anlatımda böyle bir resim var =

Ama bende böyle bir resim var =

Yani bunun gibi birbirine uyuşmayan çok şey var hocam.
Bilgilisin bu konuda bir yardımınla bir milyon insana yardım etmiş olacak, bir milyon dua almış olacaksın hocam.
-
şimdi işim var eğer yarına kadar halledemessen msn adresini yolla yarın akşam hallediyim.
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi işim var eğer yarına kadar halledemessen msn adresini yolla yarın akşam hallediyim.
-----------------------------Tamam hocam çok makbule geçer; çok iyi olur; ama bilen arkadaşlarda burda anlatmış olursa resimlerle sadece bana değil herkese faydası olur bu konunun, bende balık yememiş, balık tutmayı öğrenmiş olurum.
-
Ücretlendirme ne kadar ?
-
hocam resimli anlatamıyorum senn verdiğin resimleri kullanarak anlatıcam..

Cancel service de hocam..

sonra burdan başla site adını yaz ve devam et.

buradaki MX server ve Priority bölümlerini not al.

sonra burdaki gibi auto yu seç ve daha teminki MX server kısmını Destination ve Periority kısmıda Priority e aynen yaz(kopyala/yapıştır.)Add new record butonuna tıkla..Bu işlemi yapmadan önce yukarıdaki Current Mx Entries kısmındakilerin hepsini sil..2 sinide..=)

en son olarak burda RESRESH çek hocam..Bu sefer olması lasım..Olmassa yarın ilgileniriz..=)