Sitemin V2 Versiyonu - Düşünceleriniz Önemli :)
-
Arkadaşlar merhaba,
2-3 gün evvel sitemi 2 ay aradan sonra yeniden açtım.İlk sistem PHP idi.Şimdiki sistem ASP Plus.
Özellikleri bakımından öncekisiyle baya bir farkı var.Çok kısa bir süre önce açmama rağmen online sayısı beni korkutmaya başladı :)Eski üyelerden devamlı mail alıyordum ne zaman açılacak,reklamlar ne zaman başlayacak diye.
Şuan ortalama 3 günde 2000 e yakın tekil hit aldı.
www.isyerlerim.com
Düşünce ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler. -
sol taraftaki sektörlerimiz yazı tipini değiştirirsen daha güzel olcağı kanatindeyim.
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar merhaba,
2-3 gün evvel sitemi 2 ay aradan sonra yeniden açtım.İlk sistem PHP idi.Şimdiki sistem ASP Plus.
Özellikleri bakımından öncekisiyle baya bir farkı var.Çok kısa bir süre önce açmama rağmen online sayısı beni korkutmaya başladı :)Eski üyelerden devamlı mail alıyordum ne zaman açılacak,reklamlar ne zaman başlayacak diye.
www.isyerlerim.com
Şimdiden teşekkürler.
-----------------------------hocam tüm kodlama sanamı ait ? herşey
-
script bu http://www.aspplus.net/2009/default.aspx?aspplus=firmarehberi
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------C_e_Z_a bunu yazdı:
Arkadaşlar merhaba,
www.isyerlerim.com
Şimdiden teşekkürler.
-----------------------------hocam tüm kodlama sanamı ait ? herşey
yok hocam ASP Plus 2008 sistem -
bizim büroyu 1 kere kayıt yaptım bin pişman oldum hergün spam atıyorsun bıktım artık
-
Baslık arka planındaki yeşil renkler siteye uyum sağlamamış. Onları küçültüp daha şık bi görüntü verebilirsin. bunun haricinde iyi...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
bizim büroyu 1 kere kayıt yaptım bin pişman oldum hergün spam atıyorsun bıktım artık
Alper bişey sorcam merak ettim, neden her konuma olumsuz eleştiri yapıyrsun kardeş?
Attığım her mailde artık almak istemiyorsanız mail adresini engelleyiniz demiş hatta yöntemide mail ile atmışımdır.
Neyse o değilde, neden her açtığım konuda direkt olarak olumsuz bi şekilde bodoslama dalıyosun ? -
siten çok sade olmuş..Zemine çok uçuk sarı veya çok uçuk kahve verebilirsin.
Çok fazla reklam koyma karışıklık olur..
insanlar siteye ilk girdikleri zaman ne yazdığına değil ister istemez önce sayfa bütünlüğünü görür sonra konu başlıklarına sonra da yazı içeriğine odaklanırlar.
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Alper bişey sorcam merak ettim, neden her konuma olumsuz eleştiri yapıyrsun kardeş?
Attığım her mailde artık almak istemiyorsanız mail adresini engelleyiniz demiş hatta yöntemide mail ile atmışımdır.
Neyse o değilde, neden her açtığım konuda direkt olarak olumsuz bi şekilde bodoslama dalıyosun ?
-----------------------------ne olumsuzu gördüğümü söylüyorum hergün hergün mail atıyosun spam bildiriyorum yine geliyo a.q toplu maillin bokunu sen çıkarıyorsan suç benimmi??
Ayrıca ben oraya firma ekleyenim ben konuşmayacamda kim konuşacak?
dün yine göndermişsin v2 hizmetimizde diye
-
sırf mailden dolayı yani.. hmmm tamam hocam :)